۱۵ ایده شگفتانگیز برای تزیین آش رشته ماه رمضون؛ ساده، خلاقانه و بینهایت جذاب
تزیین آش رشته ماه رمضون
وقتی ماه رمضون میرسه، یکی از غذاهای محبوب که تو سفره افطار پیدا میشه، آش رشتهست. اما حالا که همه به فکر تنوع و زیبایی هستن، تزیین آش رشته ماه رمضون هم حسابی اهمیت پیدا کرده. یه آش خوشطعم وقتی با تزیینات زیبا و خاص ارائه بشه، سفره رو حسابی چشمنواز میکنه. این کار هم سخت نیست، فقط کافیه یه کم خلاقیت به خرج بدی.
اولین و راحتترین راه برای تزیین آش، استفاده از پیاز داغ و نعنا داغه. این دو تا معجزه میکنن! اگه پیاز داغ رو به شکل گل یا خطوط مارپیچی روی آش بچینی، همه عاشق دستپختت میشن. یه پیشنهاد خاصتر اینه که نعنا داغ رو مثل یه نقاشی روی آش بریزی و با کشک خطوط اضافه کنی.
از کشک برای تزیین میتونی مثل یه قلم نقاشی استفاده کنی. کشک رو تو قیف یا کیسه فریزر بریز، سرش رو یه کوچولو ببر و طرح دلخواهت رو اجرا کن. این طرحها میتونه گل، برگ یا حتی نوشته باشه. مثلاً میتونی اسم اعضای خانواده رو بنویسی یا جملات معنوی مثل “افطار مبارک” اضافه کنی.
برای اونایی که عاشق تنوع هستن، گردو خرد شده، نعنا خشک و حتی پودر پسته یا زرشک رو امتحان کن. این مواد هم طعم آش رو بهتر میکنن و هم یه حس مجلسی به غذا میدن. ترکیب رنگهای سبز و قرمز روی آش یه جلوه ویژه ایجاد میکنه که واقعاً دلت نمیاد خرابش کنی.
یکی دیگه از ترفندهای جذاب تزیین، استفاده از سبزیجات تازهست. مثلاً با برگهای تازه جعفری یا گشنیز، میتونی مرزهای ظرف رو تزیین کنی. حتی میتونی یه دستهگل کوچیک از سبزیجات درست کنی و کنار آش بذاری تا همه غافلگیر بشن.
در نهایت، خلاقیت خودت رو به کار بگیر و از ابزارهایی مثل قالب شیرینی یا حتی خلال دندون برای ایجاد طرحهای خاص استفاده کن. یادت نره که تزیین آش فقط یه زیبایی ظاهری نیست؛ نشونه عشق و اهمیتیست که به خانواده و مهمونات میدی. پس با یه آش رشته خوشمزه و زیبا، خاطرهای بهیادماندنی بساز.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- مانتو مجلسی ترندی و شیک؛ به راحتی چطور متفاوتتر از بقیه باشیم؟
- دکمه تزیینی سر آستین: با این دکمهها ظاهر لباسهاتون رو شیک و متفاوت کنید
- مدل لباس بیرونی زنانه؛ برای روزهای سرد چه مدلهایی بیشتر از همه مد هستن؟
- پاپیون گردنی داماد؛ ۱۵ ایده متفاوت برای انتخاب پاپیون شیک در روز عروسی
- منبع :