دیزاین رستورانی کباب کوبیده؛ ۱۵ روش تزئین با سبزیجات تازه و ترشی‌جات رنگی

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

دیزاین رستورانی کباب کوبیده یعنی اینکه وقتی مشتری بشقابشو می‌بینه، قبل از اینکه قاشق و چنگال برداره، دهنش آب بیفته! یعنی تزئینی که چشم رو سیر کنه قبل از شکم. دیگه اون دوران بشقاب ساده با برنج سفید و دو تا سیخ کوبیده وسطش گذشته. الان باید با هنر چیدمان غذا کاری کنی که توی عکس اینستاگرام هم خوش بدرخشه. مهم نیست غذا چقد خوشمزه‌ست، اگه قشنگ تزئین نشه، نصف تاثیرش از دست می‌ره.

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

اولین اصل دیزاین کوبیده، نظم و قرینگیه. مثلاً وقتی دو سیخ کباب رو وسط سینی استیلی یا بشقاب سرامیکی می‌ذاری، باید برنج دو طرفش باشه یا با قالب برنجو فرم بدی، مثل گنبد یا قلب. زرشک و خلال پسته هم واسه برنج خیلی مهمن. اون قرمزی زرشک و سبزی خلال پسته کنار زردی زعفرون، یه تابلوی خوشمزه می‌سازه. می‌تونی حتی با زعفرون یه طرح کوچولو روی برنج بزنی یا کمی دارچین برای بو و رنگ.

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

حالا بریم سراغ سبزیجات. گوجه کبابی حتماً باید باشه، ولی خلاقیت اینجاست که چجوری بچینیش. بعضیا گوجه رو قاچ می‌کنن و به شکل گل می‌ذارن کنار کباب. یه پیاز حلقه‌شده با جعفری ساطوری، لیمو عمانی یا ترش، ترب قرمز برش خورده، حتی ترشی‌های رنگارنگ مثل لبو و هویج ترشی‌شده، هم تزئینن هم اشتها برانگیز. سینی چوبی یا سفالی هم جذاب‌تر از بشقاب‌های سفید معمولیه.

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

یکی از ایده‌های خلاقانه، استفاده از دورچین‌های خاصه. مثلاً نخودفرنگی بخارپز، سیب‌زمینی کبابی حلقه‌ای، یا حتی نان سنگک برشته‌ی برش‌خورده که زیر یا کنار کباب قرار بگیره. بعضی رستورانا یه سیخ کبابو لای نون پیچ می‌کنن و بعد برش‌های مورب می‌زنن که هم شیکه، هم خوردنش راحت‌تره. حتی بعضی مدل‌ها، کبابو رول می‌کنن با سبزیجات داخلش، یه چیزی تو مایه‌های غذای فیوژن ایرانی-مدرن!

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

نکته طلایی برای تزئین کباب، بازی با رنگ و ارتفاعه. مثلاً وقتی برنج قالبی می‌ذاری و روش رو با زرشک تزئین می‌کنی، یا یه چوب دارچین کنار برنج می‌ذاری، هم رایحه می‌دی هم یه حس کلاس خاص به غذا. می‌تونی حتی با برگ مو یا برگ جعفری، زیر کباب یه لایه سبز بزاری که هم تزئینه هم طبیعی. سس نارنج یا رب انار رقیق شده هم اگه با ظرافت کنار بشقاب بریزی، حسابی کارو در میاره.

دیزاین رستورانی کباب کوبیده

در نهایت، سبک سرو کردن خیلی مهمه. بشقاب‌های مربعی، سینی‌های فلزی سنتی، یا حتی تخته‌های چوبی، هر کدوم یه حس خاص به دیزاین غذا می‌دن. اگه رستورانت سبک مدرن داره، می‌تونی با سس قرمز و سبز و سفید یه پرچم ایران درست کنی کنار کباب. یا اگه فضا سنتیه، همون سادگی زیبای ترشی و نون و پیاز با یه گلدون کوچیک سبزی خوردن، همه رو می‌بره به دل خاطرات. خلاصه که دیزاین کباب، یه هنر اشتها‌برانگیزه!

دسته بندی: تزیینات
بروز رسانی توسط در دوشنبه 19 خرداد 1404
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.