دیزاین زرشک پلو با مرغ؛ ۱۵ مدل جذاب برای مهمونیهای خاص و لاکچری
دیزاین زرشک پلو با مرغ
دیزاین زرشک پلو با مرغ اون چیزیه که همیشه تو مهمونیها میتونه یه میز ساده رو تبدیل کنه به یه جشن کوچیک. حالا فرقی نمیکنه تولده، عروسیه یا یه شب معمولی که دلت خواسته سنگتموم بذاری. خود زرشک پلو با مرغ که یه غذای شاهکار ایرونیه، ولی اگه با یه طراحی جذاب تزئینش کنیم، واقعاً دل هر کسی رو میبره. مخصوصاً وقتی با زعفرون و خلال پسته و بادوم ترکیب شه، رنگ و لعابش میتونه یه اثر هنری واقعی بسازه. نکته مهم اینه که بدونی ترکیب رنگها، اندازهی بشقاب و حتی فرم چیدمان زرشک، چقدر روی اشتهای مهمونا تاثیر داره.
توی طراحی این غذا، اولین قدم انتخاب ظرف درسته. باور کن نصف دیزاین به بشقاب یا دیس برمیگرده. یه دیس سفید ساده میتونه همه رنگای غذا رو بهتر نشون بده. زرشک و زعفرون با پسزمینه سفید میدرخشن. حالا اگه مثلاً از دیسهای مربعی یا طرحدار استفاده کنیم، ممکنه شلوغی تصویر باعث شه دیزاین اونطوری که باید و شاید، دیده نشه. همیشه سادگی برندس عزیز! مخصوصاً وقتی بخوای غذایی که خودش پر از رنگ و طرحه رو قشنگتر نشون بدی.
بعدش باید بریم سراغ ترکیببندی خود مواد. مثلاً یه روش جذاب اینه که برنج سفید رو مثل یه گنبد وسط ظرف جمع کنی، بعد با زرشک یه طرح مارپیچی روش بکشی. مرغ رو هم میتونی کنار ظرف بچینی، یا نصفشو زیر برنج قایم کنی که وقتی مهمون میکشه، سورپرایز شه! خلال پسته و بادوم رو هم میتونی مثل دایره دور تا دور برنج بچینی که خیلی باکلاس و خاص میشه.
یه مدل دیگهاشم اینه که مرغها رو جدا توی یه دیس بچینی، ولی سسشو بریزی رو برنج. اینطوری قرمزی سس با زرشک قاطی میشه و یه طیف رنگی خوشگل درست میکنه. تازه اگه چند پر نعنا یا سبزی تازه هم کنارش بذاری، ترکیب رنگ سبز با زرشک و زعفرون، فوقالعاده میشه. یهجورایی شبیه پرچم ایران میشه و حس نوستالژی هم داره.
اگه مهمونی رسمیتریه، میتونی برنج رو قالبی سرو کنی. مثلاً از کاسههای گرد یا مربعی استفاده کنی، برنجو داخلش فشار بدی، بعد برگردونی روی ظرف. این مدل خیلی شیک و مرتب میشه. بعد یه خط زرشک از وسطش رد کنی، یا حتی یه قلب زرشکی وسطش درست کنی. مرغ رو هم توی یه برگ کاهو بذاری، یا فویل طلایی بپیچی که حس لاکچری بودن بده.
در نهایت یادت نره که حتی یه پر زعفرون اضافه یا چند قطره سس انار میتونه دیزاینتو از خوب به فوقالعاده ببره. خلاقیتت رو دستکم نگیر، چون با همین ایدههای کوچیک میتونی یه غذای معمولی رو تبدیل کنی به یه اثر هنری که همه ازش عکس میگیرن و میپرسن: «اینو کی تزئین کرده؟!» خلاصه با یه کم ذوق و حوصله، زرشک پلو با مرغت میتونه بدرخشه!
- منبع :