تزئین کیک طبقه ای شیک؛ ۱۵ مدل ساده و مجلسی مناسب مراسم خاص
تزئین کیک طبقه ای شیک
وقتی صحبت از تزئین کیک طبقه ای شیک میشه، اولین چیزی که به ذهن میرسه ترکیب خلاقیت و نظم در کنار ظرافت و سلیقه است. این نوع کیکها معمولاً برای مراسمهای خاص مثل جشن عروسی، تولدهای بزرگ یا مهمونیهای لاکچری درست میشن. پس طبیعیه که تزئینشون باید کاملاً خاص و منحصر به فرد باشه. برای شروع بهتره اول ببینیم قراره برای چه مناسبتی این کیک طراحی بشه. رنگها، تم مراسم، فصل سال و حتی شخصیت صاحب مراسم توی انتخاب نوع تزئین خیلی تاثیرگذاره. وقتی این فاکتورها مشخص شد، میتونیم طراحی دقیقتری داشته باشیم که هم زیبا باشه و هم به فضا و حس مراسم بخوره.
اگه بخوایم حرفهایتر به ماجرا نگاه کنیم، باید بریم سراغ جزئیات تزئینات. مثلاً استفاده از گلهای طبیعی روی کیک، یکی از ترندهای محبوب این روزهاست که هم ظاهر لوکس به کیک میده و هم حس طبیعی بودن رو منتقل میکنه. البته باید دقت کرد که گلها خوراکی باشن یا با پایههایی جدا از سطح کیک استفاده بشن تا از نظر بهداشتی مشکلی پیش نیاد. رنگآمیزی کیک هم خیلی مهمه. رنگهای ملایم مثل سفید، نباتی، رزگلد یا ترکیبهای رنگ پاستلی، حس شیک و مینیمال میدن. البته برای مهمونیهای پرانرژی میتونید سراغ رنگهای جیغتر هم برید ولی باید خیلی حسابشده استفاده شن.
فوندانت و خامه هم نقش اساسی در شکل دادن ظاهر کیک دارن. فوندانت برای طرحهای ظریف، برجسته و تمیز بسیار عالیه ولی خامه بافت نرمتری داره و برای مدلهای سنتیتر یا طراحیهای لطیفتر خیلی خوب جواب میده. برخی از افراد حتی ترکیب این دو رو انتخاب میکنن تا از مزایای هر کدوم بهره ببرن. توی بعضی از مدلهای کیک طبقهای، هر طبقه با تکنیک خاصی تزئین میشه که باعث ایجاد تنوع بصری و جذابیت بیشتر میشه. مثلاً طبقه پایین با طرح آبرنگی باشه، طبقه وسط با گلهای شکری، و طبقه بالا با طلاکوب یا نقرهکوب.
یکی دیگه از چیزایی که باید حتماً بهش دقت کرد، تناسب اندازهها و بالانس کلی کیکه. چون این نوع کیکها طبقهای هستن، اگه وزن یا تزئین هر طبقه درست کنترل نشه ممکنه کل کیک تعادلش رو از دست بده. حتماً از پایههای مخصوص کیکهای طبقهای استفاده کنین تا استحکام لازم فراهم بشه. همچنین بهتره طراحی به گونهای باشه که نگاه بیننده رو از پایین به بالا هدایت کنه، تا جلوه کلی کار چشمنوازتر بشه. این یعنی ترتیب رنگ، الگو و عناصر تزئینی باید یه جور داستان بصری رو تعریف کنن.
یکی از نکات جذاب دیگه در تزئین کیکهای طبقهای، استفاده از المانهای خوراکی خاص مثل مرواریدهای خوراکی، رنگهای طلایی و نقرهای خوراکی، میوههای خشک شده یا حتی شکلاتهای دستساز با طرحهای خاصه. این عناصر هم جلوه بصری رو بالا میبرن و هم طعم کیک رو خاصتر میکنن. مثلاً میتونید از توتفرنگیهای آبنباتی شده یا برگهای شکلاتی استفاده کنین تا ظاهری متفاوتتر بسازین. حتی نوشتن اسم یا تاریخ مراسم با شکلات یا خامه روی یکی از طبقات میتونه یه حس شخصی و خاص به کیک بده.
در نهایت، مهمترین چیز توی تزئین این کیکها، عشق و حوصلهایه که برای ساختش گذاشته میشه. گاهی یه طراحی ساده اما با اجرای دقیق و تمیز، خیلی شیکتر از یه طراحی شلوغ و نامرتبه. به سلیقه خودت اعتماد کن و از نمونهکارهای قبلی الهام بگیر، اما حتماً خلاقیت خودت رو هم وارد کار کن. یادت باشه هر کیک یه اثر هنریه که قراره توی یه لحظه خاص از زندگی، شادی و زیبایی رو به نمایش بذاره. پس حتماً قبل از شروع به طراحی، ایدهها رو یادداشت کن و حتی اگه لازمه یه اسکچ کوچیک بزنی تا نتیجه نهایی دقیقتر بشه.
- منبع :