طرز تهیه فاهیتا میگو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه فاهیتا میگو

fahita-meygoفاهیتا میگو یکی از غذاهای بسیار جذاب و خوشمزه است که برای کشور مکزیک است. این غذا از خانواده غذاهای دریایی بوده که از خواص زیادی برخوردار است و می توانید با خوردن این غذا انرژی زیادی بدست آورید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فاهیتا میگو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
میگو۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه فاهیتا میگو

مرحله اول

برای فراهم کردن فاهیتای میگو خوشمزه، شروع کار میگوهای تازه را انتخاب کرده و روی تخته آشپزخانه قسمته های اضافی شان را جدا می کنیم. آنگاه رگ سیاه رنگ پشت میگو را به آرامی بیرون می کشیم و با آب سرد آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

در این فاصله تا خارج شدن آب اضافه میگوها، کاسه ای جادار را انتخاب کرده و طعم دهنده های نام برده که شامل؛ پاپریکا، پودر سیر و فلفل قرمز را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش داخل کاسه می ریزیم و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون تمامی مواد را با چنگال هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شوند. سپس میگوهای شسته شده را داخل کاسه محتوای ادویه ها منتقل می کنیم. میگو ها را زیر و رو کرده تا طعم دهنده جذب بافت گوشت میگو شده و مزه دار شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله درب کاسه را می گذاریم و داخل یخچال گذاشته تا میگو به مدت ۱ ساعت استراحت کند. بعد از زمان تعیین شده، ظرف میگو را از یخچال بیرون گذاشته و تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم، روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله پنجم

گام بعدی کمی روغن درون تابه ریخته و تامل می کنیم، داغ شود. آنوقت میگوهای طعم دار شده را داخل تابه می افزاییم و به صورت پیوسته تفت داده تا گوشت میگو به خوبی پخته و سرخ شود. بعد از سرخ شدن، درون ظرفی کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این قسمت پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی نازک و یک اندازه خرد می کنیم. حالا تابه را مجددا روی حرارت گذاشته و پیاز را درون تابه می افزاییم. زمانیکه پیاز کاملا نرم و کاراملی شد، تفت دادن را متوقف می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه فلفل دلمه ای را شستیم، کلاهک و دانه های میانی را جدا کرده و روی تخته آشپزخانه خلالی نازک خرد می کنیم. سپس با تابه اضافه کرده و به خوبی تفت داده تا بافت آبدار فلفل دلمه ای سبک و نرم شود.

مرحله هشتم

در نهایت میگوهای سرخ شده را درون تابه منتقل کرده و کاملا زیر و رو کرده تا با هم آمیخته و مزه دار شوند. پایان پخت فاهیتا میگو را داخل ظرف دلخواه می کشیم و با برگ جعفری و اسلایس های لیمو ترش تزیین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.