طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که اصالت آن به شهر مازندران بر می گردد. با نزدیک شدن به ایام نوروز کم کم خانم های خانه به فکر خانه تکانی و تهیه شیرینی سنتی می افتند و چه خوب است با توجه به مقرون به صرفه بودن آن شیرینی را در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ساق عروس در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد۲ پیمانه
روغن جامد (یا کره)نصف پیمانه
گلاب۱ قاشق غذا خوری
پودر قند۳ قاشق غذا خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری
گردوبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

مرحله اول

برای فراهم کردن شیرینی خانگی ساق عروس مازندرانی، شروع کار کاسه ای جادار و مناسب را انتخاب کرده روغن یا کره ای را که به دمای محیط رساندیم، با پودر قند و گلاب داخل کاسه منتقل کرده و با استفاده از دور تند هم زن مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه پودر هل را روی مواد می پاشیم و مجددا هم می زنیم تا مایه ای کرم رنگ و روان بدست آوریم. حالا نوبت اضافه کردن آرد می باشد. برای این منظور، آرد را از الک رد می کنیم تا علاوه بر باز شدن بافت گلوله ای، ناخالصی های آرد گرفته شود.

مرحله سوم

اکنون آرد را قاشق قاشق روی مواد می ریزیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا خمیری با بافت لطیف و سبکی شکل گیرد. خمیر بدست آمده را بعد از مخلوط کردن وسط کاسه ای تمیز گذاشته و با سلفون ظرف را می پوشانیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است خمیر را به خوبی ورز داده تا در زمان شکل دادن به شیرینی، خمیر ترک نخورد.

مرحله چهارم

در این قسمت ظرف را داخل یخچال منتقل کرده تا آرد استراحت کند. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را خارج کرده و به اندازه توپک های کوچکی از مواد جدا کرده و کف دست صاف می کنیم. حالا نیمی از مغز یک گردو را در مرکز خمیر می گذاریم.

مرحله پنجم

گام بعدی اطراف خمیر را کاملا جمع کرده تا گردو در مکز شیرینی قرار گیرد. حالا لبه های خمیر را بهم چسبانده و باقی مواد را به همین روش آماده می کنیم تا خمیر به پایان برسد. در همین حین، دمای فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله ششم

در این فاصله تا گرم شدن فر، تمام قسمت های کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی ها را با فاصله و مرتب درون سینی می چینیم. بنابراین سینی را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه دور تا دور شیرینی ساق عروس کرم طلایی شدند، از پخت آنها مطمئن می شویم و می بایست بلافاصله سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد. در نهایت شیرینی را از سینی داخل پودر قند می غلطانیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور شویم که این نوع شیرینی را می بایست در ظرف های درب دار نگهداری کرده تا خشک و سفت نشوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.