طرز تهیه سوپ کلم بروکلی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

سوپ کلم بروکلی یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. در زمان سرما خوردگی خوردن سوپ برای بهبودی بیشتر و درمان آن نقش بسیار مهمی دارد و سوپ های میکس شده یکی از بهترین گزینه ها هستند زیرا هضم آسانی دارند و می توانید به راحتی میل کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کلم بروکلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کلم بروکلی۱۰۰ گرم
پنیر چدار۶۰ گرم
آرد۲ قاشق غذاخوری
کره۳ قاشق غذاخوری
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
آب مرغ۱ پیمانه
جوز هندیبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ کلم بروکلی به روش ترکیه ای، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. نیمی از کره را داخل تابه ای جادار منتقل می کنیم.

مرحله دوم

اکنون تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم کره ذوب شود. آنگاه پیاز را درون تابه ریخته و تفت دادن را تا جاییکه بافت پیاز شیشه ای شود، ادامه می دهیم. در همین حین کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم.

مرحله سوم

در ادامه به خوبی زردچوبه را با پیاز تفت داده تا رنگ و عطر زردچوبه آزاد شود. بنابراین حرارت زیر تابه را خاموش کرده و الباقی کره را درون قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر داریم می گذاریم. اجازه می دهیم کره آب شود.

مرحله چهارم

گام بعدی آرد را به کره می افزاییم و به خوبی تفت داده تا علاوه بر یکدست شدن، بوی خامی آرد از بین برود. حالا آب مرغ را از صافی رد کرده و بعد از گرفتن ناخالصی آب مرغ، درون قابلمه ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا به دمای جوش برسد.

مرحله پنجم

زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کمی غلیظ شود. در این فاصله سبزیجات را آماده می کنیم. برای این منظور، کلم بروکلی را به چند تکه تقسیم می کنیم و تمیز می شوییم تا ضدعفونی شود.

مرحله ششم

در این مرحله هویج را بعد از پوستگیری به همراه کلم بروکلی روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و پس از زمان تعیین شده به همراه پیاز سرخ شده، درون قابلمه منتقل می کنیم. درب قابلمه را گذاشته تا سوپ و سبزیجات بپزند.

مرحله هفتم

بعد از نیم ساعت کمی نمک و فلفل سیاه روی سوپ می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. بنابراین سوپ را درون میکسر یا غذاساز ریخته و پوره شده تحویل می گیریم. حالا سوپ را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت دسترسی به گوشتکوب برقی می توانید سوپ را درون قابلمه پوره کنید.

مرحله هشتم

وقتی که سوپ شروع به جوشیدن کرد، پنیر چدار را درون سوپ منتقل کرده و تامل می کنیم سوپ به قوام مطلوب برسد. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر داشته، و کمی جوز هندی روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.