دیزاین بشقاب کباب کوبیده؛ ۱۵ مدل خاص که مهمونهات رو شگفتزده میکنه
دیزاین بشقاب کباب کوبیده
دیزاین بشقاب کباب کوبیده یکی از اون هنرهایی شده که تو مهمونیها و دورهمیها همه بهش توجه میکنن. فرقی نمیکنه مهمونی رسمی باشه یا یه دورهمی خودمونی تو خونه؛ دیزاین غذا همیشه یه بخش مهم از فرهنگ غذایی ما ایرانیها بوده. بهخصوص دخترها و زنهای ایرانی که همیشه دستشون تو دیزاین و تزیین غذا حرف نداره. کباب کوبیده که خودش یه غذای اصیل و محبوبه، با یه دیزاین شیک میتونه تبدیل به یه بشقاب هنری بشه که قبل از خوردن، چشم همه رو میگیره.
اولین چیزی که تو دیزاین بشقاب کباب کوبیده جلب توجه میکنه، همون مواد کلاسیکه: گوجهفرنگی کبابی، پیاز، نون سنگک یا برنج زعفرونی. حالا اگه این مواد رو بهجای اینکه ساده کنار هم بذاری، یه کمی خلاقیت به خرج بدی، همون کباب کوبیده ساده تبدیل به یه شاهکار میشه. مثلاً نون رو به شکلهای کوچیک برش بزنی و به جای اینکه فقط زیر کباب بذاری، دورش بچینی. یا گوجهفرنگیها رو با کمی سبزیجات تازه مثل جعفری یا ریحون ترکیب کنی و بشقاب رو از یه چیز معمولی به یه اثر هنری تبدیل کنی.
دخترها و زنهای ایرانی همیشه دنبال این هستن که حتی توی دیزاین غذاها هم یه ذره سلیقه و ظرافت به خرج بدن. برای همین، دیزاین بشقاب کباب کوبیده میتونه با اضافه کردن مواد ساده ولی جذاب، یه بشقاب معمولی رو خیلی شیک کنه. مثلاً لیموی تازه رو به شکل حلقهای برش میزنن و کنار کباب میذارن، یا زیتونهای سبز و سیاه رو توی بشقاب پخش میکنن. حتی پیاز رو که معمولا خیلی ساده میذارن، میتونن بهصورت نگینی یا حلقهای برش بدن و با سبزیجات یا سماق تزئین کنن که رنگ و لعاب خاصی به بشقاب بده.
یه ایده خوب برای دیزاین اینه که از رنگها استفاده کنی. کباب کوبیده خودش به خاطر گوشتی بودنش یه رنگ تیره داره، حالا اگه کنارش از رنگهای زنده مثل قرمز گوجه، زرد لیمو، یا سبزیهای تازه استفاده کنی، بشقاب خیلی جذابتر میشه. دخترها و زنهای ایرانی که همیشه توی رنگبندی لباس و دکوراسیون سلیقه به خرج میدن، توی دیزاین غذا هم دقیقاً همین کار رو میکنن. مثلاً میتونی برنج رو با زعفرون تزیین کنی و یه حالت خورشیدی دور کباب درست کنی که حسابی چشمگیر باشه.
یه چیز دیگه که تو دیزاین بشقاب کباب کوبیده خیلی تاثیر داره، نوع چیدمان کبابه. بهجای اینکه کبابها رو صاف توی بشقاب بندازی، میتونی اونا رو به شکل مارپیچ یا دایرهای کنار هم بچینی. یا حتی میتونی از سیخهای چوبی استفاده کنی و کبابها رو به شکل لقمهای سرو کنی. اینجوری هم خوردنش راحتتره، هم توی مهمونیها ظاهر بشقاب خیلی شیکتر میشه. تازه، اگه بخوای خیلی خاصش کنی، میتونی از نون لواش یا سنگک به عنوان پایه کباب استفاده کنی و روش مواد دیگه مثل سبزیجات یا حتی سالاد شیرازی بریزی.
در نهایت، چیزی که دیزاین بشقاب کباب کوبیده رو خاص میکنه، همون خلاقیت و هنریه که زنها و دخترهای ایرانی توی آشپزی دارن. همونجوری که تو لباس پوشیدن و دکوراسیون خونه دقت میکنن، توی دیزاین غذا هم این دقت رو به کار میبرن. یه بشقاب کباب کوبیده که با سلیقه و ظرافت تزیین شده باشه، هم اشتها رو بیشتر میکنه، هم یه حس خوب به آدم میده که از خوردن غذا بیشتر لذت ببر.