۱۵ مدل از بهترین روشهای سرو پاستیل؛ برای مهمونیهای خاص
ایده سرو پاستیل
ایده سرو پاستیل یه چیز خیلی ساده و در عین حال بازی با خلاقیته! مثلا میتونید از شیشههای رنگی کوچیک استفاده کنید و پاستیلا رو توش بریزید، بعد روی هر شیشه یه روبان یا برچسب خوشگل بچسبونید. این روش نهتنها یه حالوهوای خاص به میز پذیرایی میده، بلکه مهمونا رو هم سر ذوق میاره.
یه ایده دیگه، سرو پاستیلا توی ظرفهای چندطبقه است. تصور کنید ظرفهای بلوری شیک با کلی رنگارنگی پاستیل. این کار باعث میشه پاستیلا مرکز توجه میز بشن. حتی میتونید تو هر طبقه، یه طعم خاص بذارید؛ مثلا طبقه بالا ترش، وسطی شیرین و پایینی شکلاتی. جذابیت این روش تو اینه که همه به راحتی دسترسی دارن و ترکیب رنگی هم قشنگتر میشه.
اگه بخوایم یه ایده خاصتر رو مطرح کنیم، میتونید پاستیلا رو توی سیخهای چوبی به سبک آبنبات بزنید. این روش برای تولد بچهها یا مهمونیهای خودمونی عالیه. هر کسی میتونه یه سیخ پاستیل برداره و از ترکیب رنگها و طعمها لذت ببره. حتی میتونید سیخها رو تو یه لیوان خوشگل یا پایه دار بچینید تا نمای قشنگتری هم داشته باشه.
یه روش خیلی شیک و متفاوت، سرو پاستیل توی قوطیهای فلزی کوچیکه. این قوطیا رو میتونید از فروشگاههای دکوری بگیرید و هر کدوم رو با یه طرح خاص تزئین کنید. داخلش پاستیل بریزید و در مهمونیهاتون بذارید. این کار نهتنها به دکور میز کمک میکنه، بلکه حس لوکس بودن به پذیراییتون میده.
برای مهمونیهای عصرونه یا رسمیتر، میتونید پاستیلا رو توی جامهای شیشهای بریزید و با گلهای طبیعی تزئین کنید. حتی استفاده از یخ خشک برای ایجاد بخار دور جامها، یه ایده خفن و متفاوته که هیچکس از یادش نمیره. این کار بهخصوص تو مهمونیهای شبونه و فانتزی حسابی میدرخشه.
آخرین ایدهای که خیلی هم کاربردیه، استفاده از قالبهای شکلات برای شکل دادن به پاستیلاست. پاستیلا رو میتونید به شکل قلب، ستاره یا هر شکلی که دوست دارید دربیارید و بعد توی ظرفهای کوچیک و رنگی سرو کنید. این روش، هم ساده است، هم بچهها عاشقش میشن. با این همه خلاقیت، دیگه هر مهمونی با پاستیلای شما میترکونه!
- منبع :