طرز تهیه ماکارونی با سس خامه؛ یک غذای کافه ای متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه ماکارونی با سس خامه
ماکارونی با سس خامه ای یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مرغ و خامه تهیه می شود. این سس با اضافه کردن قارچ می تواند علاوه بر خواص قارچ، ظاهر زیبایی به غذا ببخشد که بی شک با خوردنش از علاقه مندان به این غذا خواهید شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با سس خامه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماکارونی | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
شیر پرچرب | ۲۰۰ میلی لیتر |
سیر | ۲ حبه |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماکارونی با سس خامه
مرحله اول
برای فراهم کردن ماکارونی خوشمزه با سس خامه، شروع کار سینه مرغ را می شوییم و بعد از جدا کردن استخوان های اضافی، روی تخته آشپزخانه به صورت نواری برش می زنیم. آنگاه تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم، روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه کمی کره پاستوریزه کف تابه منتقل کرده تا به صورت یکدست ذوب شود. سپس سینه مرغ را به تابه می افزاییم و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن می پاشیم. تا جاییکه بافت مرغ سفت و به خوبی سرخ شود، تفت داده و از تابه درون ظرفی می ریزیم.
مرحله سوم
اکنون قارچ هایی که از قبل شستیم روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همان تابه اضافه کرده تا آب قارچ تبخیر شود. در همین حین سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز روی قارچ رنده می کنیم.
مرحله چهارم
در این قسمت پوره سیر و قارچ را با هم مخلوط کرده و سینه مرغ را اضافه می کنیم تا با مواد مزه دار شود. مجددا کمی نمک و فلفل روی قارچ می پاشیم. بلافاصله ۱ قاشق غذاخوری آرد را روی مواد می افزاییم و به خوبی تفت داده تا بوی خامی از بین برود.
مرحله پنجم
گام بعدی قابلمه ای را که برای پخت ماکارونی در نظر داریم تا نیمه آب ریخته و روی حرارت بالا می گذاریم تا شروع به جوشیدن کند. بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید، ۱ قاشق غذاخوری روغن به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله ماکارونی را به آب در حال جوش می افزاییم، و تامل کرده بسته به زمان درج شده روی پاکت، درون آب بماند تا بافتش نرم شود. بنابراین شیر پر چرب را روی مواد درون تابه می ریزیم و به خوبی زیر ورو کرده تا مواد غلیظ شود.
مرحله هفتم
بعد از زمان تعیین شده، با استفاده از کفگیر مخصوص ماکارونی را از قابلمه خارج کرده و درون صافی ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. آنوقت ۱ لیوان از آب ماکارونی را روی مواد درون تابه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
در این قسمت درب تابه را می گذاریم تا سس به مدت ۱ ربع روی حرارت بماند و کاملا پخته و قوام یابد. بعد از زمان مقرر، خامه را به تابه می افزاییم و با هم ترکیب کرده تا خامه با مواد یکنواخت شود. جعفری شسته شده را ساطوری خرد می کنیم.
مرحله نهم
زمانیکه مایه خامه ای ماکارونی یکدست شد، ماکارونی را در ظرف دلخواه می ریزیم و سس درون تله را به ماکارونی اضافه می کنیم. تمامی مواد را به خوبی زیر ورو کرده و تا سس جذب ماکارونی شود. سپس جعفری تازه را روی مواد می پاشیم.
نکته:
همراهان میریتو در صورت دلخواه می توان کلم بروکلی را جایگزین مرغ کرده و به صورت گیاهی یک ماکارونی خامه ای داشته باشیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- طراحی تی وی وال توسی؛ ۱۵ مدل جذاب برای دکوراسیونهای مدرن و مینیمال
- ۱۵ طرح دیزاین لاکچری دارک خونه؛ زیبایی بینظیر در دکوراسیون تیره و خاص
- اکسسوری تاج کریستالی مو برای عروس؛ ۱۵ مدل خیرهکننده و لاکچری
- جدیدترین صندل رو فرشی برند شیک؛ 15 انتخاب راحت و زیبا
- ۱۵ عکس لوازم تحریر رنگارنگ و جذاب؛ بهترین انتخاب برای شروع سال تحصیلی
- ۱۵ مدل لباس هندی سفید لاکچری؛ ایدههایی برای داشتن استایل شیک و خاص