طرز تهیه کتلت لاهیجان فوق العاده خوشمزه و لذیذ یک غذای بهشتی

طرز تهیه کتلت لاهیجان

طرز تهیه کتلت لاهیجان

کتلت لاهیجان یکی از غذاهای خوشمزه و معروف شهر لاهیجان است که به روش سنتی طبخ می شود. این کتلت با نان بربری و گوشت چرخ کرده تهیه می شود که بعد از فرم دادن به کتلت، می بایست به سبوس آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لاهیجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
نان بربری¼ نان بربری
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
پودر دارچین و پودر آویشنبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
سبوسبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت لاهیجان

مرحله اول

برای فراهم کردن کتلت لاهیجان به روش سنتی، شروع کار سیب زمینی را با اسکاچی نرم می شوییم، قابلمه ای را که برای آبپز کردن سیب زمنی در نظر داریم تا نیمه آب پر کرده و سیب زمینی ها را درون قابلمه منتقل می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته و تامل می کنیم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزند. در این فاصله تا آماده شدن سیب زمینی، نان بربری را درون کاسه ای می گذاریم و تا سطح روی آن آب می ریزیم تا نان بربری بافتش نرم شود.

مرحله سوم

بعد از زمان مقرر شده، حرارت زیر قابلمه را خارج کرده و سیب زمینی ها را خارج کرده تا از حرارتشان کاسته شود. آنگاه پوستشان را جدا کرده و با استفاده از گوشتکوب یا رنده ریز آنها را پوره می کنیم. حالا گوشت را به همراه سیب زمینی درون کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

اکنون پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از با رنده ریز رنده می کنیم، بنابراین به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و پودر آویشن روی مواد می افزاییم. تخم مرغ ها را درون پیاله ای به صورت جداگانه می شکنیم.

مرحله پنجم

زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، آنها را به مواد درون کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تمامی مایه کتلت را ورز می دهیم تا بافتش منسجم و چسبنده شود. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش داده و درون یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله صبر می کنیم مایه کتلت، به مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند. بعد از زمان مقرر، مایه کتلت را در دمای محیط گذاشته و سبوس را درون کاسه ای جداگانه منتقل می کنیم. کمی از مواد برداشته و دایره ای شکل می دهیم.

مرحله هفتم

در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، کتلت را درون سبوس فر کرده تا تمام قسمت های کتلت به سبوس آغشته شوند. حالا درون تابه می چینیم.

مرحله هشتم

زمانی که روغن به خوبی گرم شد، کتلت ها را درون تابه می چینیم، سپس دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. پس از اینکه کتلت ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.