طرز تهیه کتلت لاهیجان فوق العاده خوشمزه و لذیذ یک غذای بهشتی
طرز تهیه کتلت لاهیجان
کتلت لاهیجان یکی از غذاهای خوشمزه و معروف شهر لاهیجان است که به روش سنتی طبخ می شود. این کتلت با نان بربری و گوشت چرخ کرده تهیه می شود که بعد از فرم دادن به کتلت، می بایست به سبوس آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لاهیجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
نان بربری | ¼ نان بربری |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
پودر دارچین و پودر آویشن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
سبوس | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت لاهیجان
مرحله اول
برای فراهم کردن کتلت لاهیجان به روش سنتی، شروع کار سیب زمینی را با اسکاچی نرم می شوییم، قابلمه ای را که برای آبپز کردن سیب زمنی در نظر داریم تا نیمه آب پر کرده و سیب زمینی ها را درون قابلمه منتقل می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته و تامل می کنیم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزند. در این فاصله تا آماده شدن سیب زمینی، نان بربری را درون کاسه ای می گذاریم و تا سطح روی آن آب می ریزیم تا نان بربری بافتش نرم شود.
مرحله سوم
بعد از زمان مقرر شده، حرارت زیر قابلمه را خارج کرده و سیب زمینی ها را خارج کرده تا از حرارتشان کاسته شود. آنگاه پوستشان را جدا کرده و با استفاده از گوشتکوب یا رنده ریز آنها را پوره می کنیم. حالا گوشت را به همراه سیب زمینی درون کاسه می ریزیم.
مرحله چهارم
اکنون پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از با رنده ریز رنده می کنیم، بنابراین به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و پودر آویشن روی مواد می افزاییم. تخم مرغ ها را درون پیاله ای به صورت جداگانه می شکنیم.
مرحله پنجم
زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، آنها را به مواد درون کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تمامی مایه کتلت را ورز می دهیم تا بافتش منسجم و چسبنده شود. آنوقت روی کاسه را با سلفون پوشش داده و درون یخچال می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله صبر می کنیم مایه کتلت، به مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند. بعد از زمان مقرر، مایه کتلت را در دمای محیط گذاشته و سبوس را درون کاسه ای جداگانه منتقل می کنیم. کمی از مواد برداشته و دایره ای شکل می دهیم.
مرحله هفتم
در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، کتلت را درون سبوس فر کرده تا تمام قسمت های کتلت به سبوس آغشته شوند. حالا درون تابه می چینیم.
مرحله هشتم
زمانی که روغن به خوبی گرم شد، کتلت ها را درون تابه می چینیم، سپس دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. پس از اینکه کتلت ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- بازیافت بطری پلاستیکی نوشابه؛ با ۱۵ ایده جذاب خلاقیتتو به چالش بکش!
- کت شلوار زنانه خوش رنگ؛ ۱۵ ایده استفاده از رنگهای جذاب در استایل روزمره
- لباس روزمره پوشیده تابستانی؛ این ۱۵ ایده رو ببین و تیپ خفنتو بساز!
- دسته گل شیک و لوکس عروس؛ ۱۵ نمونه جذاب برای استایل لوکس
- پیراهن گلدار بلند؛ ۱۵ مدل پرطرفدار برای تابستون با حس خنک و رنگارنگ