طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ فیلم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی جوجه کباب تابه ای با استخوان طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی علت خشک شدن جوجه کباب تابه ای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار نی نی سایت طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با مرغ چرخ شده سس مخصوص جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، درست شبیه جوجه کباب ذغالی با همان عطر و طعم،با این تفاوت که مراحل آماده سازی آسان تری به همراه دارد. فقط کافیست در مراحل مزه دار کردن مواد لازم برای جوجه کباب در تابه دقت بیشتری داشته باشید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تابه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ کیلو گرم
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
پیاز۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده۴ قاشق غذا خوری
روغن مایع۴ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذا خوری
نمک وفلفل سیاهبه مقدار لازم
سیر۳ حبه کوچک

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب تابه ای ابتدا باید استخوان های سینه را جدا کنیم و با چاقو روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب هایی یک اندازه خرد کنیم، سپس درون آبکشی مرغ ها را می شوییم و اجازه می دهیم آب آنها کاملا خارج شود، حالا کاسه ای مناسب انتخاب می کنیم و مرغ ها را داخل آن  می ریزیم.

مرحله دوم

اکنون پیازها و سیرها را بعد از پوست گیری می شوییم و به شکل خلال درشت خرد می کنیم و به ظرف مرغ ها می افزاییم. حالا ۲ قاشق از زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بهتر است روی ظرف را با سلفون بپوشانیم و تا درست کردن باقی سس جوجه، کمی زمان دهیم تا طعم ها ترکیب شوند.

مرحله سوم

بعد از اینکه یک ساعت مرغ ها استراحت کردن ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و روغن مایع را ترکیب می کنیم و خوب با دست زیر و رو می کنیم تا خوب به روغن آغشته شوند. حالا ماست و آبلیمو را درون کاسه می ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه و در آخر زعفران باقی مانده را اضافه می کنیم و دوباره این کار را ادامه می دهیم، تا مرغ ها با موادهای طعم دهنده،مزه دار شوند.

مرحله چهارم

در ادامه روی ظرف را بعد از ترکیب سس جوجه باز هم با سلفون می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت درون یخچال می گذاریم، تا هم رنگ زعفران جذب مرغمان شوند هم طعم فوق العاده ای به دست آوریم. در صورتی که مایه جوجه  ۲ ساعت بیشتر یا کمتر از زمان تعیین شده در یخچال بماند مشکلی در سفت یا خمیری شدن مرغ ها په وجود نمی آید.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال بیرون می آوریم. می توانیم جوجه ها را به سیخ چوبی بکشیم یا اینکه بدون سیخ کف تابه بپزیم. حالا تابه ای را که در نظر داریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه می افزاییم. اکنون سیخ ها را به ترتیب کنار هم میچینیم. بعد از اینکه مرغها تغییر رنگ دادند آنها را می چرخانیم تا طف دیگر آنها نیز بپزند.

نکته: اگر حرارت از ابتدا ملایم باشد به هیچ وجه مرغ ها آب نمی اندازند.

مرحله ششم

در این مرحله باید دقت داشته باشیم که هنگام طلایی شدن،  قسمت زیر را برگردانیم به حالتی که روی جوجه ها به صورت یکدست سرخ شوند. در حین سرخ شدن می توانید چند ورقه گوجه در کنار جوجه ها قرار دهید و موقع سرو از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این غذا را در صورت علاقه میتوان با برنج و یا نان نوش جان کرد.

نکته: اگر می خواهید جوجه های نرم و چربتری داشته باشید، در آخر کمی کره روی سیخ ها فرار دهید.

نکته: بهتر است بدانید که حرارت ملایم باعث خام ماندن مغز جوجه ها، و حرارت زیاد باعث سفت و خشک شدن جوجه ها می شود، پس لازم است حرارت را به صورت ملایم تنظیم کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.