طرز تهیه پلوف خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه پلوف
پلوف در اصل و ریشه خود پلویی ازبکستانی است که مواد اولیه آن برنج، پیاز، گوشت است ولی در کشورهای متعدد با افزودن ادویه ها متفاوت تنوعی به آن داده اند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلوف در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای | |
گوشت گاو | ۵۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱/۲ فنجان |
هویج | ۲ عدد |
آب گوشت | ۲ فنجان |
فلفل سیاه و پودر سیر | به میزان لازم |
پودر پاپریکا | ۱/۲ قاشق غذا خوری |
گالینابلانکا | ۱ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۱ عدد |
نمک | ۲ قاشق جایخوری |
جعفری | ۱/۴ فنجان |
سیر | ۱سر |
طرز تهیه پلوف
مرحله اول
برای تهیه پلوف در ابتدا لازم است بدانید شما میتوانید برای تهیه پلوف از گوشتهای دلخواه مانند گوسفندی یا گوشت مرغ استفاده کنید. برای شروع گوشت را بعد از شستن به قطعات ۳ سانتی متر خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
حالا پیاز را بعد از پوست گیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم. سپس آن را روی شعله قرار می دهیم و کمی روغن روی پیازها می ریزیم تا سرخ شوند.
مرحله سوم
اکنون لایه ای نازک از پوست هویج ها را با پوستگیر می گیریم و با چاقویی تیز به اندازه ی ۱/۵ سانتی متر برش می زنیم. بعد از اینکه پیاز ها سرخ شدند گوشت ها را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۱/۲ فنجان گوجه فرنگی پوره شده را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر و برگ بو به گوشت ها می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه هویج ها را کنار گوشت ها قرار می دهیم و مقداری عصاره گالینابلانکا همراه کمی پاپریکا به قابلمه می ریزیم. وقتی گوشت ها با همه مواد ترکیب شدند و خوب تفت خوردند، کمی نمک اضافه می کنیم و به مقدار کافی برای پخت اولیه، آب می ریزیم و به مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت اجازه می دهیم تا گوشت ها نیم پز شوند.
مرحله پنجم
سپس برنج را درون کاسه ای مناسب خوب می شوییم تا رنگ آب برنج زلال شود (توجه داشته باشید برای طبخ این نوع غذا بهتر است از برنج قهوه ای استفاده کنیم) سپس برنج را درون قابلمه گوشتمان می ریزیم و دو فنجان آب اضافه می کنیم.
مرحله ششم
قبل از اینکه برنج شروع به جوشیدن کند باید برگ بو را از قابلمه بیرون آوریم. حالا سیر را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد سیرها را روی برنج قرار می دهیم و به مدت ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا خوب دم بکشد.
مرحله هفتم
در آخرین مرحله از پخت پلوف جعفری ها را بعد از اینکه برگ هایشان را از ساقه جدا کردیم درون ظرفی می شوییم، سپس درون آبکشی می ریزیم تا آب آنها خارج شود، حالا با چاقو به صورت ساطوری روی تخته خرد می کنیم. زمانیکه از داخل برنجمان سیر ها را خارج می کنیم و جعفری را به برنج می افزاییم و با کفگیر مخلوط می کنیم، پلوف ما آماده سرو می باشد. نوش جان
نکته: این غذای اصیل و خوشمزه را حتما با ماست و خیار امتحان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- kagaura