طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج؛ بهترین پیش غذا برای مهمونی فامیلی
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج
پیراشکی قارچ و اسفناج یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذا که به راحتی در خانه می توان طبخ کرد از دسته غذاهای فست فودی محسوب می شود که با به دلیل داشتن سبزیجات مقوی از خواص زیادی برخوردار می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
خمیر آماده پیراشکی | ۱ بسته |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر آویشن و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج
مرحله اول
برای فراهم کردن پیراشکی قارچ و اسفناج به صورت گیاهی، شروع کار اسفناج ها را تمیز می شوییم تا کاملا گرد و غبارشان از بین برود. سپس درون صافی می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. قارچ های شسته شده را روی تخته آشپزخانه می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن کف تابه می ریزیم.
مرحله سوم
زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه می افزاییم و به صورت یکنواخت تفت داده تا بافتش نرم و طلایی شود. آنگاه کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم و با هم تفت داده تا عطر و رنگش با پیاز یکدست شود. پوست سیر را جدا کرده و با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله چهارم
گام بعدی پوره سیر را به پیاز اضافه کرده و در حدی که عطرش در فضا پخش شود، تفت می دهیم. بنابراین قارچ را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه منتقل کرده و اجازه می دهیم علاوه بر کشیده شدن آب قارچ، نرم و مزه دار شود.
مرحله پنجم
اکنون اسفناج را روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد کرده و روی مواد درون تابه می افزاییم. اسفناج را به خوبی تفت داده تا رنگ اسفناج نرم و تغییر رنگ دهد. بعد از سرخ شدن، حرارت زیر تابه را خاموش کرده تا از مواد کمی خنک شود.
مرحله ششم
آنوقت می بایست فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود. سپس خمیر پیراشکی را سطح کار قرار داده و از مواد میانی کمی در وسط خمیر می ریزیم و لبه های بعد از جمع کردن به هم می چسبانیم. با تیزی چنگال این کار را انجام می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله با استفاده از کاغذ روغنی داخل سینی فر را پوشش داده و خمیر های پیراشکی را منظم و با فاصله کنار هم می چینیم. حالا سینی را در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پیراشکی به مدت زمان نیم ساعت پخته و خوشرنگ شود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید، در صورت تمایل می توانید پیراشکی های قارچ و اسفناج را داخل روغن سرخ کرده و یا به دلخواه از پنیر پیتزا درون پیراشکی ها استفاده کنید.
مرحله هشتم
بعد از گذشت زمان تعیین شده، سینی را از فر خارج کرده و با احتیاط پیراشکی ها را داخل ظرف دلخواه می چینیم. پایان کار کمی جعفری ساطوری خرد شده به صورت پخش روی پیراشکی ها ریخته و به همراه سس مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان