طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه آب دوغ خیار

طرز تهیه آب دوغ خیار ساده خانگی طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی طرز تهیه آب دوغ خیار با ماست طرز تهیه آب دوغ خیار دونفره طرز تهیه آب دوغ خیار با گوجه طرز تهیه آب دوغ خیار بدون خامه فیلم طرز تهیه آب دوغ خیار آب دوغ خیار لاکچری

آبدوغ خیار یکی از غذاهای سنتی ایرانیست که مخصوص فصل گرماست. این غذای ساده انرزی از دست رفته شما از گرمای تابستان را تامین می کند. و همچنین می توان از فواید تک تک این غذای سرد نیز نام برد. ماست و سبزیجات یک وعده غذایی کامل محسوب می شود. آبدوغ خیار دارای فیبر کافی و ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آب دوغ خیار در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دوغ۱/۵ لیتر
ماست۳۰۰ گرم
سبزی خوردن۴۰۰ گرم
مغز گردو۱۰۰ گرم
خیار۳ عدد متوسط
نمک و نعنا خشکبه میزان لازم
زنجبیل، پودر سیر، پودر گل سرخهرکدام ۱ قاسق چایخوری
نان خشک محلیبه میزان لازم
خامه صبحانه۵۰ گرم

طرز تهیه آب دوغ خیار

مرحله اول

برای تهیه آبدوغ خیار پرطرفدار و لذیذ که به آن سوپ سرد هم می گویند باید ابتدا، دستهایمان را تمیز بشوییم و خیارها را بعد از پوست گیری روی تخته ای به شکل نگینی خورد می کنیم. در صورت تمایل میتوانید با رنده درشت، رنده کنید.حالا یک کاسه بزرگ برمی داریم و خیارها را در آن می ریزیم.

نکته:

برای شروع لازم است این نکته را بدانید برای اینکه یک آبدوغ خیار عالی داشته باشیم بهتر است تمام مواد را خوب ریز کنیم. و همینطور می توان خیارها را یکی درمیان پوست گرفت این کار ظاهر زیبایی به آبدوغ خیار ما می دهد.

مرحله دوم

سپس سبزی خوردن را که شامل نعنا و ریحون، مرزه و تربچه می باشد، بعد از اینکه تمیز شستیم با کمک چاقو به شکل یکدست خرد می کنیم و به کاسه حاوی خیار اضافه می کنیم.حالا در یک ظرفی جداگانه خامه و ماست را به خوبی باهم ترکیب می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند و به کاسه مخلوط سبزی می افزاییم.

نکته:

همراهان میریتو، دقت داشته باشید، ریختن خامه در آبدوغ خیار اختیاری می باشد و جزو مواد اولیه آن به حساب نمی آید.

مرحله سوم

در این مرحله کشمش ها را پاک می کنیم و دم آنها را جدا می کنیم، سپس گردوها را با چاقو روی تخته خرد می کنیم، به شکلی که خیلی ریز نشوند. آنوقت به کاسه آبدوغ خیار اضافه می کنیم. حالا زنجبیل را همراه پودر سیر، نمک و نعنا خشک روی مواد می پاشیم و باکمک قاشق زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم

زمانیکه همه مواد با هم ترکیب شدند دوغ را درون کاسه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها با هم یکنواخت شوند. آبدوغ خیار را باید به صورت تریدی میل کنیم، فقط زمان اضافه کردن نان بستگی به ذائقه هر فرد دارد. مثلا می توانیم زمان سرو هر کس خودش نان را ترید کند و یا قبل از مصرف همه نان را به کاسه بی افزاییم.

مرحله پنجم

در آخر مراقب باشیم نان بیش از حد اضافه نکنیم که آبدوغ خیارمان خمیر نشود، پس از ترید کردن کمی مواد را باقاشق زیر و رو می کنیم و در یخچال می گذاریم. بعد از خنک شدن آبدوغ خیار آماده است و می توان با گل سرخ روی کاسه را تزئین کرد.نوش جان

نکته:

جالب است بدانید انگور تازه به جای کشمش در آبدوغ خیار بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید در کنار آبدوغ خیار اضافه کنید.

نکته:

برای اینکه آب دوغ خیاری به مراتب بی نظیرتری داشته باشید، بهتر است از دوغ و ماست ترش تری استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.