طرز تهیه خورش طلا کوله خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه خورش طلا کوله

طرز تهیه خورش طلا کوله

خورش طلا کوله غورابی یک خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است، که میتوان با گوشت یا مرغ آن را طبخ کنید. اگر از مرغ استفاده می کنید به ربان محلی به آن خورش طلا کوله غورابی می گویند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش طلا کوله در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای
گوشت مرغ۱/۵ کیلو گرم
جعفری تازه خرد شده۱۵۰ گرم
نعناع تازه خرد شده۱۵۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده۱۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
گردو۳۰۰ گرم
آرد برنج۱ قاشق غذا خوری
روغن۴ قاشق غذا خوری
آبغوره۱ لیوان دسته دار
آب۳ لیوان دسته دار
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش طلا کوله

مرحله اول

برای تهیه خورش طلا کوله غورابی ابتدا مرغ ها را پاک می کنیم به صورتی که پوست و استخوانی در گوشت ها نباشد.  آنها را می شوییم و کنار میگذاریم تا خونابه مرغ ها کاملا خارج شوند. حالا پیازی را که پوست گرفتیم می شوییم و با چاقویی تیز روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

اکنون قابلمه ای که میخواهیم خورش در آن پخته شود را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن درون آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم پیازها طلایی رنگ شوند. بعد مرغ ها را به قطعات کوچکتر( ۲ برابر گوشت خورشتی) خرد می کنیم و به پیازهای سرخ شده می افزاییم.

مرحله سوم

زمانیکه بعد از تفت دادن رنگ مرغ تغییر کرد کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی آنها می پاشیم. و باز مواد را با هم زیر و رو می کنیم تا ادویه ها با مرغ خوب آغشته شوند. در نهایت ۳ لیوام آب به مرغ ها اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغها پخته شوند.

مرحله چهارم

آنگاه سبزیها را بعد از پاک کردن حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد می خیسانیم، سپس آبکشی می کنیم تا کاملا ضد عفونی شوند. حالا روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب سبزیها خشک شوند. سبزیجات را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد می نماییم و به همراه کمی روغن در تابه ای جداگانه تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله توجه داشته باشید، سبزیجات را به طور یکنواخت تفت دهیم که همه قسمتها به یک اندازه سرخ شوند و همچنین بهتر است از تفت دادن زیاد پرهیز کنید. پس از اینکه سبزیها آماده کردیم به قابلمه مرغها اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در گام بعدی مغز گردوها را چرخ می کنیم، به شکلی که برای فسنجان آماده می نماییم، گردوها با روش چرخ کردن از روغن بیشتری برخوردار می شوند. سپس درون قابلمه می ریزیم و پس از آن آرد برنج را به منظور لعاب انداختن خورش، همراه با مقداری آب رقیق می نماییم و بعد به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش به اصطلاح به روغن بیفتد.

مرحله هفتم

در مرحله آخر وقتی که خورش طلا کوله لعاب انداخت و آب اضافه موجود در آن بخار شد نوبت اضافه کردن آبغوره است که آن را همراه با مقداری نمک به خورش می افزاییم و بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت برمی داریم و سپس درون ظرفی مناسب در کنار کته سرو می کنیم. نوش جانتون

نکته:

اگر نعنا را بیش از حد تعیین شده به خورش بی افزاییم، ممکن است طعم خورش تلخ شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.