طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل؛ با این معجون خانمت رو تقویت کن!

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل

کاچی نبات و زنجبیل یکی از میان وعده های مقوی و سنتی ایرانی است که مناسب همه سنین می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
نبات شاخه ای زعفرانی۳ عدد
کره۶۰ گرم
آب جوش۳ لیوان
گلاب۱ قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل۱ قاشق چایخوری
آرد۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
خلال بادامبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل

مرحله اول

برای فراهم کردن کاچی نبات و زنجفیل به روش سنتی، شروع کار قایبمه ای مناسب را انتخاب کرده و ۳ لیوان آب جوش را درون آن می ریزیم. آنگاه قابلمه را روی حرارت کم گذاشته و ۳ شاخه نبات را داخل قابلمه منتقل کرده تا ذوب شود.

مرحله دوم

در ادامه نی یا چوب های نبات را از قابلمه بیرون گذاشته و تامل می کنیم به آرامی شربت درون قابلمه قوام یابد. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، زعفران و گلاب را به مواد درون قابلمه می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.

مرحله سوم

اکنون قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته تا کمی از حرارتش کاسته شود. تابه ای را که برای تفت دادن آرد در نظر داریم روی حرارت گذاشته و کره را به تابه منتقل می کنیم. زمانیکه کره ذوب شد، آرد را به کره می افزاییم و با هم تفت می دهیم.

مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که بوی خامی آرد از بین رفت، زردچوبه را روی مواد می پاشیم و تفت دادن را ادامه داده تا زردچوبه خوشرنگ و بو شود. بنابراین شربت را کم کم روی مواد درون تابه ریخته و به آرامی هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

این کار را به صورت پیوسته انجام داده تا آرد بافتی روان بدست آورد. آنوقت پودر زنجفیل را به همراه خلال بادام به کاچی می افزاییم و به خوبی هم می زنیم تا علاوه بر مزه دار شد، یکنواخت شود. حالا حرارت را بسیار کم می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو می توان با استفاده از شعله پخش کن حرارت زیر قابلمه را متعادل کرد.

مرحله ششم

در این مرحله با استفاده از دم کنی درب تابه را پوشش داده و درب قابلمه قرار می دهیم تا به مدت زمان یک ربع کاچی دم بکشد. بعد از زمان مقرر، کاچی را هم می زنیم تا از غلظت آن مطلع شویم. در صورت تایید، درون ظرف دلخواه می کشیم.

نکته:

در آخر لازم است بدانید، این کاچی خوشمزه را با انواع مغزیجات تزئین می کنیم و به عنوان یک میان وعده مقوی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 خرداد 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.