طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین؛ تو تابستون برای مهمونات درست کن!

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

فالوده خیار و سکنجبین یکی از نوشیدنی های خوشمزه مناسب تابستان است که طرفداران زیادی دارد. این فالوده با سکنجبین و تخم شربتی مخلوط شده که علاوه بر ظاهر خوبش طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
خیار۲ عدد
یخبه مقدار کافی
تخم شربتی۲ قاشق غذاخوری
شربت سنکنجبینبه مقدار لازم

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

مرحله اول

برای فراهم کردن فالوده خنک با خیار و سکنجبین برای رفع تشنگی، شروع کار تخم شربتی را بعد از شستشو، درون کاسه ای ریخته و کمی آب ولرم روی آن می ریزیم تا خیس خورده و بافتش حجیم و ژله ای شود.

مرحله دوم

اکنون خیارها را آبکشی کرده و با پوستگیر یا چاقو پوستشان را به صورت راه راه جدا می کنیم. آنگاه با استفاده از رنده درشت خیارها را رنده می کنیم. پارچ مناسبی را انتخاب کرده و خیار های رنده شده را درون آن منتقل می کنیم.

مرحله سوم

اکنون تخم شربتی ژله ای را نیر به ظرف حاوی خیار رنده شده می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم. حالا ۱ الی ۲ لیوان آب روی مواد می ریزیم تا به اندازه مورد نظر برسد. بنابراین شربت سکنجبین را قاشق قاشق درون پارچ می ریزیم.

مرحله چهارم

زمانیکه طعم شیرینی آن خوشایند شد، تکه های یخ را اضافه کرده و بعد از ترکیب کردن، پارچ را داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود. این نوشیدنی مناسب فصل تابستان است و می توان برای مهمانی و دورهمی سرو کرد. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.