طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات طرز تهیه کیک خیس کاکائویی طرز تهیه کیک خیس مجلسی طرز تهیه کیک خیس پف دار طرز تهیه کیک خیس بدون فر طرز تهیه کیک خیس شکلاتی برای ۴ نفر طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در توستر طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر

کیک خیس از جمله کیک هایی است که طرفداران زیادی دارد. این کیک دارای بافت لطیفی می باشد و رطوبت موجود در آن دلچسبی و حس خوب خوردن این کیک را دو چندان می کند. در این آموزش تمام نکات طلایی پخت کیک خوشمزه و بی درد سر را به شما مخاطبان میریتو آموزش می دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای کیک خیس
آرد سفید قنادی۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱/۵ لیوان
وانیل شکری۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۴ قاشق غذا خوری پر
شکر۱/۵ لیوان
شیر به دمای محیط رسیده۱/۵ لیوان
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک خیس

مرحله اول

برای تهیه کیک خیس شکلاتی ابتدا در ظرف مناسبی شکر و پودر کاکائو را خوب با یکدیگر مخلوط  می کنیم تا پودر کاکائو از حالت حباب داشتن خارج شود. سپس شیر را که قبلا به دمای محیط رساندیم به ظرف مواد کاکائویی اضافه می کنیم و با کمک قاشق شروع به ترکیب کردن مواد می کنیم. حالا ترکیب را با هم زن برقی به صورتی که کاملا با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که مواد را حدود ۳ دقیقه با هم زن ترکیب کردیم، روغن مایع را به آرامی به مواد می افزاییم و مواد را با دور کند همزن برای چند دقیقه خوب مخلوط کنید تا از حالت آبکی و رقیق خارج شود و به غلظت برسد.، سپس یک لیوان از مایع شکلاتی که آماده کردیم کنار می گذاریم تا در پایان پخت برای تزئین استفاده کنیم.

نکته:

در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

مرحله سوم

اکنون در ظرفی جداگانه ۳ عدد تخم مرغ را که ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کردیم، یکی یکی می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم، پس از آن تخم مرغ ها را تک به تک به مواد می افزاییم و با همزن به صورت دورانی مخلوط می کنیم.حالا در ظرفی مناسب آرد را به همراه ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم سپس ۳ تا ۴ بار از الک رد می کنیم.

نکته:

هرگز در تهیه این کیک به جای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده نکنید زیرا بکینگ پودر باعث بهتر شدن رنگ کاکائو در کیک می شود.

مرحله چهارم

آن وقت که آرد را خوب الک کردیم به آرامی به مواد اضافه می کنیم. و با لیسک مخلوط می کنیم در این مرحله باید هم زدن دورانی باشد و فقط در یک جهت مواد را زیر و رو کنید تا آرد با مواد مخلوط شود. مایه کیک آماده است، حالا قالبی مناسب را برای پخت کیک خیس آماده می کنیم.

نکته:

در این مرحله وقتی آرد را به مواد اضافه میکنید نباید زیاد هم بزنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.

مرحله پنجم

در یک کاسه کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک قاشق سر صاف آرد خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس کف و کناره های قالب را با فرچه از مخلوط روغن و آرد آغشته می کنیم و تمام قسمتهای کف قالب را خوب چرب می کنیم.

نکته:

۱۵ دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنید باید فر را گرم کنید و در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

مرحله ششم

مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودید بریزید و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع کنید و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد کنید. این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.

مرحله هفتم

مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودیم، می ریزیم و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع کنید و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد کنید. این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.

مرحله هشتم

قالب را در فری که از قبل در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط و روی توری  قرار دهید. بعد از زمان تعیین شده با یک خلال چوبی کیک را امتحان کنید، اگر مواد به خلال نچسبید آن را از فر خارج کنید و بعد ازچند لحظه قالب را تکان دهید تا کیک از قالب جدا شود.

نکته:

تا ۲۰ دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.

مرحله نهم

قسمت روی کیک را با چاقو جدا می کنیم و با یک خلال همه جای کیک را سوراخ می کنیم. سپس بلافاصله تا کیک داغ است نیمی از سس را که از قبل کنار گذاشه بودیم روی همه قسمت های کیک می ریزیم. ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا سس جذب کیک شود و پشت کیک را هم با خلال سوراخ می کنیم و بقیه سس را پشت کیک و کناره های آن می ریزیم. دو قاشق از سس را برای تزئین نگه دارید.

مرحله دهم

در قسمت پایانی وقتی سس جذب کیک شد، آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و برای تزئین کیک کمی از سس را با پشت قاشق روی کیک می مالیم و آن را با خلال پسته، خلال بادام، گردو، انواع میوه و … به سلیقه خود تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.