طرز تهیه رولت بادمجان؛ تو مهمونی ها اینو درست کن همه عاشقش میشن
طرز تهیه رولت بادمجان
رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است که ظاهر زیبایی داشته و می توان در مهمانی ها توجه همه را به آن جلب کرد. این غذا را به راحتی می توان طبخ کرده و به همراه نان تازه سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت بادمجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بادمجان قلمی و بلند | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه رولت بادمجان
مرحله اول
برای فراهم کردن رولت بادمچان به روش رستورانی، شروع کار بادمجان ها را شسته و به صورت یکی در میان پوستشان را جدا می کنیم تا ظاهرشان به شکل راه راه در آید. آنگاه به صورت طولی، ورقه ای برش زده و درون مخلوط آب و نمک می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون آب و نمک بماند، تا تلخی احتمالی شان گرفته شود. بعد از زمان تعیین شده، بادمجان ها را روی پارچه تمیزی چیده تا رطوبتشان گرفته شود. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم .
مرحله سوم
اکنون پیاز را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن درون آن می ریزیم تا داغ شود. حالا پیاز را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانیکه پیاز سبک و شیشه ای شد، پوست سیر را جدا کرده و بعد از شستشو، با استفاده از رنده ریز درون تابه حاوی پیاز رنده می کنیم. کمی تفت تا تا عطر آن آزاد شود. بنابراین گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
گام بعدی گوشت را به خوبی تفت داده تا علاوه بر تغییر رنگ، مزه دار شود. سپس گوجه فرنگی ها را آبکشی کرده و یکی از آنها را بعد از پوستگیری، روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد کرده و به تابه حاوی گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و بعد از ترکیب کردن اجازه می دهیم آب گوجه کشیدده شود. در همین حین جعفری تازه را می شوییم و بعد از خارج شدن آب، روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا جعفری با دیگر مواد به خوبی مخلوط شود. حالا حرارت زیر تابه را خاموش کرده باقی مواد را آماده می کنیم. تابه ای را به صورت جداگانه روی حرارت قرار داده و مقداری روغن سرخ کردی اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
وقی که روغن داغ شد، ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و هر دو سمتشان را به خوبی سرخ می کنیم. آنوقت درون صافی قرار داده تا روغن اضافی شان خارج شود. حالا ورقه بادمجان را سطح کار قرار داده و از مایه گوشتی در ابتدای بادمجان می ریزیم.
مرحله نهم
رولت بادمجان را مانند لوله ای جمع کرده و درون ظرف مناسب فر می چینیم. تمامی مواد را به همین روش آماده کرده و داخل ظرف کنار هم می چینیم. کمی پنیر پیتزا به صورت پخش روی رول های بادمجان می افزاییم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.
مرحله دهم
بعد از گرم شدن ظرف حاوی رولت بادمجان را در طبقه میانی گذاشته تا به مدت یک ربع پنیر آب شود. بعد از زمان تعیین شده، گریل را روشن کرده تا سطح پنیر برشته و خوشرنگ شود. آنوقت گوجه فرنگی های باقیمانده را به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله یازدهم
گوجه فرنگی را درون تابه ای ریخته و بعد از کشیده شدن آب موجود در تابه مقداری روغن روی مواد ریخته و با هم مخلوط کرده تا شبیه املت غلیظ و به روغن بیفتد. کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه روی سس گوجه می پاشیم و با هم تفت می دهیم.
مرحله دوازدهم
بعد از این کار به دلخواه کمی سبزیجات معطر خشک شده یا تازه مثل جعفری هم در این سس استفاده کنیم. در نهایت سس را درون ظرفی که برای سرو رولت ها در نظر گرفته ایم می ریزیم و رولت ها را داخل سس می چینیم و سرو می کنیم. نوش جان