طرز تهیه موهیتو هندوانه خانگی خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه موهیتو هندوانه

طرز تهیه موهیتو هندوانه

موهیتو یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه مخصوص تابستان و روزهای گرم سال است. این نوشیدنی به تنهایی طعم خوب و جذابی دارد، اما می‌توانید آن را با سایر مواد و میوه‌ها نیز ترکیب کرده و نوشیدنی جذاب‌تری تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو هندوانه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ نفر
هندوانه۲ فنجان
برگ نعنا تازه۱۲ برگ
یخ۱ فنجان
سودا۱ قوطی
لیمو۱ عدد
نعنا، لیمو، نعنا تازهمقداری برای تزئین

طرز تهیه موهیتو هندوانه

مرحله اول

اولین قدم برای تهیه موهیتو هندوانه خانگی، هندوانه را به خوبی می شوییم و بعد از این که خشک شد، آن را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه هندوانه را به قطعات کوچک‌تر برش می دهیم و پوست آن را جدا می کنیم. سپس دانه‌های هندوانه را از آن خارج می کنیم.

مرحله دوم

اکنون برگ نعنا را از ساقه جداکرده و درون ظرفی خیس می کنیم و بعد از شستن اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس باید به سراغ لیمو ترش برویم و بعد از این که آن را به خوبی شستیم، لیمو را برش زده و پوست آن را جدا می کنیم، بعد از آن هندوانه را داخل مخلوط کن همراه با یخ می ریزیم و با دور متوسط تنظیم می کنیم تا ترکیبی نرم همانند نوشیدنی یخ دربهشت حاصل شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه هندوانه را میکس کردیم، برگ نعنا را همراه آب لیمو ترش به مخلوط کن اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. مایع به دست آمده را درون لیوان مخصوص تا نیمه پر می کنیم.

نکته:

در تهیه این نوشیدنی به دلیل شیرین بودن هندوانه، نیازی به افزودن شکر نیست.

مرحله چهارم

حالا سودا را به لیوان سرومان می افزاییم و در نهایت به صورت دلخواه و به سلیقه خود با برگ نعنا، برش هندوانه و اسلایس های لیمو آن را تزئین می کنیم. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 25 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.