طرز تهیه بامیه پلو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه بامیه پلو

طرز تهیه بامیه پلو طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی بامیه پلو با گوشت چرخ کرده انواع غذا با بامیه

بامیه پلو یکی از غذاهای مخلوط خوش طعم و مقوی می باشد که می توان همراه گوشت یا مرغ طبخ کرد. در این راستا می خواهیم، یک غذای کاملا گیاهی برای شما مخاطبان میریتو آموزش دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بامیه ریز۱ پیمانه
برنج۳ پیمانه
لوبیا چیتی پخته شده۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
سیب زمینی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
ادویهبه میزان لازم
آببه میزان لازم

طرز تهیه بامیه پلو

مرحله اول

برای تهیه بامیه پلو ابتدا ۳ پیمانه برنج را می شوییم و تا سطح روی آن آب ولرم می ریزیم و به همراه ۲ قاشق نمک، بسته به نوع برنج ۲ تا ۳ ساعت می خیسانیم. سپس بامیه ها را خوب می شوییم و بعد با کمک چاقو قسمت بالای بامیه را برش می زنیم،

نکته

بهتر است برای بامیه پلو از بامیه سایز خیلی ریز استفاده کنید. دقت کنید زیاد برش نزنید تا مایه لزج بامیه خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم، و روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی خرد می کنیم. درون یک قابلمه مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله سوم

آن گاه تا آماده شدن پیاز ها، سیب زمینی را پوست می گیریم و در ظرفی ریز خرد می کنیم. بامیه هایی که از قبل شستیم به قطعات کوچک خرد کرده و در ادامه پیازهای سرخ شده را با قاشق از قابلمه خارج می کنیم و بامیه ها را به همراه سیب زمینی ها به همان قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا گوجه فرنگی را بعد از خرد کردن به بامیه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد باهم مخلوط شوند.حرارت زیر قابلمه را کم کرده و کمی صبر کنید تا ترکیب سرخ گردد. به وسیله ی قاشق با یکدیگرتفت می دهیم تا مواد ته نگیرد و به طور یکدست سرخ شود. بعد ادویه ها، نمک و رب گوجه فرنگی را به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه رب گوجه فرنگی تغییر رنگ داد و بوی خامی از بین رفت، به اندازه ۶ پیمانه آب نیمه گرم به قابلمه حاوی بامیه اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا آرام به جوش آید. سپس لوبیا چیتی هایی که از قبل خیساندیم و نفخ آنها را گرفتیم به قابلمه می افزاییم تا به خوبی پخته شوند.

مرحله ششم

در این مرحله پخت بامیه پلو، برنج را بعد از اینکه درون سبدی ریختیم و آب اضافه آن را خالی کردیم، به قابلمه حاوی مواد بامیه پلو می افزاییم. یادتان باشد که غلظت این مواد باید به شکلی باشد که پس از اضافه کردن برنج باعث شفته شدن آن نشود.

مرحله هفتم

در آخر وقتی که آب برنج تبخیر شد و با مواد کاملا مخلوط شده بودند می توانید به صورت دمی بامیه پلو را طبخ کنید، یا اینکه در قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزیم و کف آن را با نون بپوشانیم و قابلمه حاوی بامیه پلو را با کمک کفگیری به روی ته دیگ نان بریزیم.

مرحله هشتم

قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم و برای زمانی حدودا ۴۰ دقیقه ای زمان می دهیم تا پخته شود. برای اینکه بهتر پخته شود، می توانیم یک شعله پخش کن در زیر قابلمه بر روی شعله بگذاریم. به همین سادگی بامیه پلوی خوشمزه ما آماده است. در نهایت بعد از پخت در ظرف مناسبی می ریزیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.