طرز تهیه کرم باواریا یک دسر جذاب و مجلسی مناسب برای مهمونی
طرز تهیه کرم باواریا
دسر کرم باواریا یکی از انواع میان وعده های مقوی و پر طرفدار است که اصالتا فرانسوی ها به آن علاقه مند می باشند. این دسر را با مواد متنوعی تهیه کرده و با میوه دلخواه تزئین می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم باواریا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم |
شیر | نیم لیتر |
ژلاتین | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۲ قاشق چای خوری |
خامه | ۳۰۰ گرم |
طرز تهیه کرم باواریا
مرحله اول
برای فراهم کردن کرم باواریا یک دسر فرانسوی، شروع کار کاسه ای از نوع شیشه ای انتخاب کرده ونصف استکان آب جوش را درون کاسه می ریزیم. آنگاه ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی آب می افزاییم و با قاشق هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانیکه ذرات ژلاتین درون آب حل شد، کاسه را کنار گذاشته و زرده تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه منتقل می کنیم. در همین حین وانیل را با ۲۰۰ گرم شکر روی زرده اضافه کرده و با همزن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کرده تا یکدست شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه بافت مواد حالت کشدار، شفاف و کرم رنگ شد، همزدن را متوقف می کنیم. در ادامه قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار می دهیم و شیر را به قابلمه می افزاییم تا با حرارت متوسط داغ شود. اجازه می دهیم شیر به دمای جوش برسد.
مرحله چهارم
اکنون ترکیب مایه شکر و زرده را به آرامی روی شیر ریخته و همزمان با هم مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. آنوقت حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و تامل کرده تا از حرارت مواد کاسته شود. بنابراین مایه ژلاتین ذوب شده را پس از چند دقیقه به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
گام بعدی مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکنواخت شود. آنوقت خامه را کم کم روی مواد ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد دسر را در دو ظرف مجزا به اندازه یکسان تقسیم می کنیم. درون یکی از ظرف های حاوی دسر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله پودر کاکائو را با دسر ترکیب کرده تا یکدست شود. در همین زمان، پودر ژله توت فرنگی را درون کاسه ای مناسب ریخته و با ۱ لیوان دسته دار آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری، به روش بنماری ذرات پودر ژله را هم می زنیم.
مرحله هفتم
وقتی که ژله یکنواخت شد، از روی حرارت کنار گذاشته و ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم تا دمای آن کاسته شود. حالا ظرف های مورد نظر را انتخاب کرده و یک سوم ظرف را با ژله توت فرنگی پر می کنیم. سپس تعدادی میوه خرد شده روی ژله می چینیم.
مرحله هشتم
ظرف ها را داخل یخچال منتقل کرده تا بافت ژله توت فرنگی خودش را بگیرد. بعد از نیم ساعت ظرف ها را از یخچال خارج کرده و دسر کاکائویی را روی ژله اضافه می کنیم. مجددا داخل یخچال گذاشته تا سفت شود. در نهایت لایه سوم را اضافه می کنیم.
مرحله نهم
قسمت آخر ظرف های حاوی دسر را با کرم باواریا بی رنگ پر کرده و داخل یخچال می گذاریم تا بافتشان بسته شود. این دسر فرانسوی خوشمزه را با موز، توت فرنگی، تمشک تزئین کرده و برای میز تولد، مهمانی به عنوان میان وعده سرو می کنیم. نوش جان