طرز تهیه کتلت مرغ و هویج؛ این شام خوشمزه رو حتما درست کنید
طرز تهیه کتلت مرغ و هویج
کتلت مرغ و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانیست که با مواد متنوعی طبخ می شود. این غذا به راحتی در کمترین زمان آماده شده و مناسب برای وعده نهار یا شام می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ و هویج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
برگ جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
کره یا روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
جو پرک | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت مرغ و هویج
مرحله اول
برای فراهم کردن کتلت مرغ و هویج به روش خانگی، شروع کار جعفری تازه را پاک کرده و بعد از شستشو روی پارچه تمیزی پهن کرده تا رطوبتش گرفته شود. در همین فاصله فیله مرغ را با کاردی تیز روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه کاسه جاداری را انتخاب کرده و فیله مرغ را به کاسه منتقل می کنیم. جعفری تازه را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغ می افزاییم. آنگاه پیاز را بعد از پوستگیری شسته و نگینی خرد می کنیم.
مرحله سوم
اکنون مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی درون تابه ای کوچک ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود. سپس پیاز را به تابه می ازاییم و تفت داده تا نرم و کاراملی شود. آنوقت هویج را پوست می گیریم و پس از آبکشی با رنده درشت رنده می کنیم.
مرحله چهارم
گام بعدی هویج را به پیاز می افزاییم و به خوبی تفت داده تا بافتش نرم و براق شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته تا کمی از حرارتش کاسته شود. بنابراین مواد درون تابه را به ظرف حاوی سینه مرغ منتقل کرده و تخم مرغ را روی آن می شکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر سوخاری را روی مواد می پاشیم و مواد را هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. زمانیکه مایه کتلت یکدست شد، مجددا مقدار کمی نمک اضافه می گنیم. آنوقت، تابه ای را که برای سرخ کردن در نظر داریم روی حرارت می گذاریم.
مرحله ششم
روغن مایع سرخ کردنی را داخل تابه ریخته و تامل می کنیم تا داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت جدا کرده و به شکل دایره ای یا بیضی حالت می دهیم. حالا جو پرک را که با آساب پودر کردیم، درون کاسه ای می ریزیم و کتلت ها به آن آغشته می کنیم.
مرحله هفتم
مایه کتلت ها را به همین روش آماده کرده و درون روغن داغ می چینیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند. بعد ار اینکه یک سمت کتلت به خوبی برشته شد، با استفاده از قاشق آن را بر می گردانیم، تا سمت دیگر هم به صورت یکدست سرخ شود.
مرحله هشتم
وقتی که کتلت ها را سرخ کردیم، روی توری فلزی یا دستمال روغن گیری می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. کتلت ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه سیب زمینی خلالی، سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید این غذای خوشمزه را می توان با برنج یا نان تازه سرو کرد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی شیک رنگارنگ؛ انتخابی برای خانمهای شیکپوش و خوشسلیقه
- کاپشن شیک و قرمز چارخونه؛ چرا این رنگ و طرح همیشه جذاب و پرطرفداره؟
- دستبند پروانه ای فانتزی؛ با این طراحی جذاب، استایلتون همیشه تازه و شیک خواهد بود.
- گوشواره پروانه ای پینترستی؛ انتخابی جذاب برای کسانی که به دنبال استایلی متفاوت هستند
- ماکسی بلند خونگی؛ کالکشن جدید ۱۵ عکس از مدلهای متفاوت برای راحتی بیشتر در خانه