طرز تهیه کتلت مرغ و هویج؛ این شام خوشمزه رو حتما درست کنید

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

کتلت مرغ و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانیست که با مواد متنوعی طبخ می شود. این غذا به راحتی در کمترین زمان آماده شده و مناسب برای وعده نهار یا شام می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ و هویج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
فیله مرغ۳۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
هویج۲ عدد
پودر سوخاری۳ قاشق غذاخوری
برگ جعفری۲ قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
جو پرک۵ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

مرحله اول

برای فراهم کردن کتلت مرغ و هویج به روش خانگی، شروع کار جعفری تازه را پاک کرده و بعد از شستشو روی پارچه تمیزی پهن کرده تا رطوبتش گرفته شود. در همین فاصله فیله مرغ را با کاردی تیز روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه کاسه جاداری را انتخاب کرده و فیله مرغ را به کاسه منتقل می کنیم. جعفری تازه را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغ می افزاییم. آنگاه پیاز را بعد از پوستگیری شسته و نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی درون تابه ای کوچک ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود. سپس پیاز را به تابه می ازاییم و تفت داده تا نرم و کاراملی شود. آنوقت هویج را پوست می گیریم و پس از آبکشی با رنده درشت رنده می کنیم.

مرحله چهارم

گام بعدی هویج را به پیاز می افزاییم و به خوبی تفت داده تا بافتش نرم و براق شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته تا کمی از حرارتش کاسته شود. بنابراین مواد درون تابه را به ظرف حاوی سینه مرغ منتقل کرده و تخم مرغ را روی آن می شکنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر سوخاری را روی مواد می پاشیم و مواد را هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. زمانیکه مایه کتلت یکدست شد، مجددا مقدار کمی نمک اضافه می گنیم. آنوقت، تابه ای را که برای سرخ کردن در نظر داریم روی حرارت می گذاریم.

مرحله ششم

روغن مایع سرخ کردنی را داخل تابه ریخته و تامل می کنیم تا داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت جدا کرده و به شکل دایره ای یا بیضی حالت می دهیم. حالا جو پرک را که با آساب پودر کردیم، درون کاسه ای می ریزیم و کتلت ها به آن آغشته می کنیم.

مرحله هفتم

مایه کتلت ها را به همین روش آماده کرده و درون روغن داغ می چینیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند. بعد ار اینکه یک سمت کتلت به خوبی برشته شد، با استفاده از قاشق آن را بر می گردانیم، تا سمت دیگر هم به صورت یکدست سرخ شود.

مرحله هشتم

وقتی که کتلت ها را سرخ کردیم، روی توری فلزی یا دستمال روغن گیری می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. کتلت ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه سیب زمینی خلالی، سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید این غذای خوشمزه را می توان با برنج یا نان تازه سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 خرداد 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.