طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای

کباب مرغ ورقه ای یکی از انواع کباب های اصیل و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود،کباب ورقه ای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه می‌کنند، اما نوع دیگری هم از این غذا وجود دارد؛ کباب ورقه ای با مرغ که با گوشت سینه یا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ تهیه می‌شود و مزایای زیادی نسبت به کباب ورقه ای با گوشت قرمز دارد. یکی از مزایای کباب ورقه ای زود آماده شدن آن می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۱ کیلو گرم
ماست۳ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
آویشن۱ قاشق چایخوری
روغن۱/۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار کافی
فلفل سیاه و قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب مرغ ورقه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ لوله ای به روش ترکی ابتدا مرغ را بعد از تمیز کردن، پوست و استخوان های اضافه آن را جدا می کنیم و می شوییم. سپس در آبکشی قرار می دهیم تا خونابه آن خارج شود.حالا به سراغ پیاز و سیرها می رویم.

مرحله دوم

اکنون سیر و پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز یا غذا ساز به شکل پوره درست می کنیم و درون کاسه ای بزرگ می ریزیم. در این فاصله گوشت مرغ را با کمک چرخ گوشت، چرخ می کنیم و به کاسه حاوی پیاز و سیر می افزاییم.

مرحله سوم

در این قسمت کمی نمک و آویشن به همراه فلفل سیاه و قرمز روی گوشت مرغ ها می پاشیم. بعد از آن ۳ قاشق ماست و کمی روغن به محتویات کاسه اضافه می کنیم. حالا با دست مایه گوشت مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله چهارم

آنوقت که مواد به شکل یکدست و به حالت منسجم در آمد، با کمک دست به صورت لوله ای فرم می دهیم و در سلفون قرار می دهیم. سپس مایه کباب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.

نکته:

دقت داشته باشید اگر تایم کافی برای پخت کباب مرغ ورقه ای نداشتید می توانید مواد را ۳۰ دقیقه در فریرز قرار دهید.

مرحله پنجم

پس از آن که مایه کباب به اندازه زمان تعیین شده در یخچال ماند می توانیم ظرف کباب را از یخچال خارج کنیم و سلفون روی آن را برمی داریم و بعد از چند دقیقه وقتی مایه کمی نرم شد با چاقویی تیز به صورت ورقه ای برش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم کمی روغن به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم تا روغن گرم شود. پس از داغ شدن روغن به آرامی مایه کباب مرغ را درون تابه می ریزیم و با قاشق تفت می دهیم تا همه اطراف به صورت یکدست سرخ شوند.

مرحله هفتم

در آخر بعد از سرخ شدن، مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و در ظرفی مناسب قرار می دهیم و با سبزیجات یا گوجه فرنگی به دلخواه تزئین می کنیم. این کباب را با نان یا پلو می توان سرو کرد. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.