طرز تهیه کباب سارما بادمجان خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه کباب سارما بادمجان
کباب سارما بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ در کشور ترکیه می باشد که با ترکیب مختلفی طبخ می شود. این نوع غذا ظاهری شیک و زیبا دارد که می توانید در مهمانی ها سفره خود را دو چندان جذاب تر کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سارما بادمجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ تا ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر | ۳ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آرد سوخاری | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | یک قاشق مربا خوری |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب سارما بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کباب سارما بادمجان ابتدا بادمجان ها را می شوییم و بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم روی تخته آشپزخانه به شکل ورقه ای نازک برش می دهیم سپس کاسه را آب ولرم همراه با نمک ترکیب می کنیم و بادمجان ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار می دهیم تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
در این فاصله پیازی را پوست می گیریم و با رنده ریز، رنده می کنیم از صافی رد می کنیم تا آب پیاز خارج شود. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز درون ظرفی گود می ریزیم و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زیره روی گوشت می پاشیم.
مرحله سوم
اکنون ۱ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. بعد از آن تخم مرغ را همراه آرد سوخاری و جعفری خرد شده به کاسه حاوی مایه گوشتی می افزاییم و با دست ورز می دهیم تا مایه کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت گوشت منسجم شود.
نکته:
اگر مایه گوشتی هنگام ورز دادن سفت بود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و پس از آبکشی با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را درون روغن، سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت بادمجان های سرخ شده را از روغن به داخل آبکش فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس سیخ چوبی را کنار دستمان می گذاریم و اندازه یک تخم مرغ از مایه گوشت را برمی داریم.
مرحله ششم
گوشت ها را دور سیخ به صورت لوله ای قرار می دهیم و با دست فیکس می کنیم تا خوب به سیخ بچسبد. بعد از آن یک ورقه از بادمجان های سرخ شده را دور تا دور گوشت می پیچانیم تا مواد در وسط بادمجان قرار گیرد و تمام قسمت های گوشت را بپوشاند.
مرحله هفتم
سپس فر را در دمای ۱۹۰ درجه تنظیم می کنیم تا گرم شود. قبل از این که سیخ های کبابی را درون فر قرار دهیم سس کباب را آماده می کنیم. برای درست کردن سس ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را همراه ۱ و نیم لیوان آب و مقداری روغن با نمک و فلفل ترکیب می کنیم تا سس حاضر شود.
مرحله هشتم
و در آخر سس را کف دیس پریکس می ریزیم و سیخ های کباب را روی سس قرار می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند. کباب سارما بادمجان را با برش های گوجه تزئین کنید و در صورت دلخواه با پلو یا نان سرو می کنند. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل شیک گوشواره طلای سنتی هندی؛ خاصترین جواهرات سنتی
- ۱۵ عکس ماکسی بلند پلیسه ترند؛ مدلهای زیبا و مد روز برای استایلهای مختلف
- ۱۵ مدل گوشواره رزینی شیک و زیبا؛ طراحیهای خیرهکننده و فانتزی
- تراش رومیزی لوکس؛ ۱۵ ایده خاص برای دکوراسیون میز تحریر
- ۱۵ مدل گوشواره طلا مرواریدی مدرن؛ مدلهای منحصر به فرد و شیک برای زیبایی شما
- ۱۵ مدل کیف دستی زنانه مشکی؛ طراحیهای شیک و کلاسیک برای استایلهای مختلف
- منبع :
- seinepudan_inciler