طرز تهیه کباب سارما بادمجان خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه کباب سارما بادمجان

طرز تهیه کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ در کشور ترکیه می باشد که با ترکیب مختلفی طبخ می شود. این نوع غذا ظاهری شیک و زیبا دارد که می توانید در مهمانی ها سفره خود را دو چندان جذاب تر کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سارما بادمجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
بادمجان۴ تا ۵ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
سیر۳ حبه
تخم مرغ۱ عدد
جعفری خرد شده۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آرد سوخاری۱ قاشق چایخوری
زیرهیک قاشق مربا خوری
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه کباب سارما بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کباب سارما بادمجان ابتدا بادمجان ها را می شوییم و بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم روی تخته آشپزخانه به شکل ورقه ای نازک برش می دهیم سپس کاسه را آب ولرم همراه با نمک ترکیب می کنیم و بادمجان ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار می دهیم تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود.

مرحله دوم

در این فاصله پیازی را پوست می گیریم و با رنده ریز، رنده می کنیم از صافی رد می کنیم تا آب پیاز خارج شود. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز درون ظرفی گود می ریزیم و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زیره روی گوشت می پاشیم.

مرحله سوم

اکنون ۱ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. بعد از آن تخم مرغ را همراه آرد سوخاری و جعفری خرد شده به کاسه حاوی مایه گوشتی می افزاییم و با دست ورز می دهیم تا مایه کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت گوشت منسجم شود.

نکته:

اگر مایه گوشتی هنگام ورز دادن سفت بود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و پس از آبکشی با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار  می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را درون روغن، سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت بادمجان های سرخ شده را از روغن به داخل آبکش فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس سیخ چوبی را کنار دستمان می گذاریم و اندازه یک تخم مرغ از مایه گوشت را برمی داریم.

مرحله ششم

گوشت ها را دور سیخ به صورت لوله ای قرار می دهیم و با دست فیکس می کنیم تا خوب به سیخ بچسبد. بعد از آن یک ورقه از بادمجان های سرخ شده را دور تا دور گوشت می پیچانیم تا مواد در وسط بادمجان قرار گیرد و تمام قسمت های گوشت را بپوشاند.

مرحله هفتم

سپس فر را در دمای ۱۹۰ درجه تنظیم می کنیم تا گرم شود. قبل از این که سیخ های کبابی را درون فر قرار دهیم سس کباب را آماده می کنیم. برای درست کردن سس ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را همراه ۱ و نیم لیوان آب و مقداری روغن با نمک و فلفل ترکیب می کنیم تا سس حاضر شود.

مرحله هشتم

و در آخر سس را کف دیس پریکس می ریزیم و سیخ های کباب را روی سس قرار می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند. کباب سارما بادمجان را با برش های گوجه تزئین کنید و در صورت دلخواه با پلو یا نان سرو می کنند. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.