طرز تهیه کمپوت هلو خوشمزه و خانگی با نکات کامل
طرز تهیه کمپوت هلو
کمپوت هلو یکی از خوشمزه های فصل تابستان است که برای دوست داران طعم هلو می باشد و شما می توانید به این روش در فصل های دیگر که هلو نیست آن را همیشه در یخچال داشته باشید. کمپوت کردن میوهها یک روش عالی مصرف میوه برای کسانی می باشد که بیماری های مزمن مثل پولیپ روده دارند و نمی توانند بعضی میوه ها را به صورت خام مصرف کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت هلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای کمپوت هلو | |
هلو | ۱ کیلو گرم |
آب | ۴ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
طرز تهیه کمپوت هلو
مرحله اول
برای تهیه کمپوت هلو ابتدا قابلمه مناسب برای درست کردن شربت روی هلو را آماده می کنیم. سپس ۱ پیمانه شکر را به همراه ۴ پیمانه آب به قابلمه می افزاییم. با کمک قاشق آب و شکر را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه حاوی آب و شکر را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به طور یکنواخت هم می زنیم تا شکر در آب حل شود و بعد از جوش آمدن نیازی نیست به قوام برسد همین که چند جوش بخورد کافی است.
نکته:
دقت کنید مقدار شکر بنا به سلیقه و میزان شیرینی هلو ها قابل تغییر است ولی این مقدار گفته شده شیرینی متعادلی را به کمپوت ما خواهد داد.
مرحله سوم
اکنون قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سرد شود. سپس هلوها را تمیز می شوییم و درون آبکشی قرارمی دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.سپس با چاقویی تیز یا به کمک پوست کن، به آرامی طوری که بافت گوشتی هلو آسیب نبیند پوست مخملی را به طور کامل جدا می کنیم.
نکته:
اگر پوست هلو سفت بود و ضخیم کنده می شد، هلوها را به مدت ۱ دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم و سریعا داخل آب سرد فرو می کنیم. با این روش پوست هلو به راحتی کنده می شود.
مرحله چهارم
وقتی که پوست هلوها را گرفتیم با چاقو روی تخته آشپزخانه از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و هسته میانی را خارج کرده، حالا به صورت دلخواه می توانیم هر قسمت را دو تکه کنیم یا به شکل خلالی خرد کنیم.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید برای تهیه کمپوت، هلوها را به شکل تکه های درشت خرد کنید تا بعد از پخته شدن له نشوند. هر هلو را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل شیشه بریزید.
مرحله پنجم
زمانی که تکه های هلو را داخل شیشه مخصوص ریختیم شربت سرد شده را روی هلو ها می ریزیم به طوری که شیشه ها کاملا پر و شربت روی هلوها را بگیرد. سپس درب فلزی شیشه ها را بسته و محکم می کنیم تا هوا نکشد.
نکته:
دقت کنید که شیشه را لبریز و از هلو و یا آب نکنید. سر شیشه های کمپوت را کمی خالی بگذارید.
مرحله ششم
در این قسمت قابلمه ای را که مخصوص پخت کمپوت در نظر داریم را آماده می کنیم و شیشه ها را درون آن می چینیم، سپس تا سطح روی آنها را آب سرد می گیریم تا عمل هوا گیری خوب انجام شود. حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از این که آب به جوش آمد به مدت زمان ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم شیشه ها درون آب به آرامی بجوشد. بعد از وقت تعیین شده قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب سرد شود.
نکته:
برای درست کردن کمپوت هلو حتما از شیشه های درب فلزی (درب آهنی) استفاده کنید.
مرحله هشتم
در آخر وقتی که آب سرد شد شیشه ها را از قابلمه بیرون می گذاریم و روی پارچه ای به صورت سر و ته در سایه و جای خنک قرار دهید تا هوای داخل شیشه ها خارج شود و اجازه دهید کمپوت ها کاملا خنک شود و در نهایت داخل یخچال نگهداری کنید. بعد از ۷ روز، کمپوت هلو آماده است. می توانید آن را به عنوان میان وعده و عصرانه به همراه بستنی نوش جان کنید.
نکته:
برای خوش عطر شدن کمپوت هلو می توانیم کمی گلاب و زعفران در محلول آب و شکر اضافه کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف چرمی طراحی شده با دست؛ ۱۵ مدل خاص برای استایل شیک و باکلاس
- دستبند نقره شیک ؛ ۱۵ عکس از دستبندهای لاکچری و ظریف برای هدیه خاص
- مانتو ارغوانی ترندی؛ با این مانتو دیگه نیازی به فکر کردن به استایل نداری
- حلقه طلا زنانه خاص و شیک؛ ۱۵ مدل که استایلت رو حسابی خاص میکنن
- ماگ سرامیکی طرح های زیبا؛ ۱۵ طرح شیک که میز کارت رو قشنگتر میکنه
- ست لباس خواهر برادری ؛ ۱۵ ایده جذاب برای ست کردن لباس مهمونی بچهها
- منبع :
- fingerfood_zaferan