طرز تهیه املت ورمیشل خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه املت ورمیشل

طرز تهیه املت ورمیشل

املت ورمیشل یک غذای بسیار خوشمزه و آسون می باشد که در کمترین زمان می توان آن را طبخ و نوش جان کرد. املت ورمشیل در کشور ترکیه طرفداران زیادی دارد و ما در سایت میریتو به شما مراحل پخت این غذا را آموزش خواهیم داد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت ورمیشل در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ورمیشل۳ لیوان
پنیر پیتزا۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
کره۲ قاشق
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه املت ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه املت ورمیشل ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آن، آب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا کمی روغن به همراه ۱ قاشق نمک درون آب در حال جوش می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه ورمیشل را به قابلمه حاوی آب جوش می افزاییم و بعد از گذشت ۶ تا ۸ دقیقه وقتی ورمیشل کاملا نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و در آبکشی با آب سرد آبکشی می کنیم تا رشته های ورمیشل به همدیگر نچسبند.

مرحله سوم

اکنون ورمیشل ها را بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد درون کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم. در این فاصله تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شویم.

مرحله چهارم

در این قسمت تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی به وجود آید. حالا ورمیشل را به کاسه تخم مرغ ها می افزاییم و دوباره با کمک چنگال هم می زنیم تا بافتشان کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله پنجم

آن وقت تابه ای مناسب را انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس مقداری کره به تابه اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کره کاملا ذوب شود. حالا نصفی از مایه املت را درون تابه می ریزیم.

مرحله ششم

وقتی مواد را به تابه افزودیم با پشت قاشق به طور یکنواخت کف تابه را با مواد خوب می پوشانیم. در ادامه پنیر پیتزا را روی املت به نحوی که تمامی قسمتها یکدست پخش شود قرار می دهیم و در آخر باقی مانده مایه املت را روی پنیر پیتزا می ریزیم.

مرحله هفتم

در گام آخر با پشت قاشق روی مواد را به خوبی صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا املت ورمیشل ما با حرارت ملایم خوب سرخ شود. بعد از گذشت ۴ الی ۵ دقیقه با کمک کفگیر روی املت را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن سرخ و خوشمزه شود. در نهایت املت را درون ظرفی برمی کردانیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.