طرز تهیه بورک نان باگت ترکیه ای خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه بورک نان باگت

طرز تهیه بورک نان باگت

بورک نان باگت یکی از غذاهای ساده با طعمی بی نظیر در کشور ترکیه می باشد. این غذا بسیار خوشمزه را به راحتی می توان در خانه آماده کرد که ما در این قسمت برای همراهان میریتو آموزش این غذای دوست داشتنی را خواهیم داد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک نان باگت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان باگت۲ عدد
تخم مرغ۴ عدد
ماست۱ لیوان
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
پنیر فتا۱۰ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱/۴ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک نان باگت

مرحله اول

برای تهیه بورک نان باگت خوشمزه ابتدا فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و بعد از روشن کردن اجازه می دهیم تا خوب گرم شود. اکنون ظرفی را که مناسب برای قرار دادن درون فر باشد آماده می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که ظرف مناسب را انتخاب کردیم، مقداری روغن مایع کف ظرف می ریزیم و با کمک فرچه تمام قسمتهای ظرق را به طور یکدست چرب می کنیم. حالا نان های باگت را روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به شکل حلقه ای قسمت قسمت می کنیم.

مرحله سوم

در این زمان برش های حلقه ای نان باگت را به صورت فشرده کف ظرف می چینیم، طوری که کاملا ظرف را بپوشانیم. سپس تخم مرغ ها را درون کاسه ای می شکنیم و بعد از اینکه از سالم بودن آنها مطمئن شدیم با همزن یا چنگال مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی که تخم مرغ ها از حالت لختگی در آمدند و کاملا یکدست شدند، ۱ لیوان ماست را به همراه ۱/۴ لیوان روغن مایع به کاسه حاوی تخم مرغ می افزاییم و مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا بافت یکدستی به وجود آوریم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه بورک را روی نان باگت به صورت پخش می ریزیم و با قاشق به خوبی صاف می کنیم. اکنون با استفاده از چاقو پنیر فتا را خورد می کنیم و روی همه ی قسمتهای ظرف قرار می دهیم، در گام بعد با پنیر پیتزا ظرف را پوشش می دهیم.

مرحله ششم

در آخر ظرف بورک را داخل فری که از قبل گرم شده می گذاریم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا خوب پخته شود. بعد از وقت تعیین شده قسمت گریل را روشن می کنیم تا بافت روی پنیرها طلایی رنگ شوند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه بورک طلایی شد ظرف را از فر خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.