طرز تهیه قورمه مشهدی خوشمزه و سنتی با نکات کامل

طرز تهیه قورمه مشهدی

طرز تهیه قورمه مشهدی

قورمه مشهدی از غذاهای خوشمزه و معروف شهد مشهد است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قورمه مشهدی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
دنبه۲۰۰ گرم
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه قورمه مشهدی

مرحله اول

برای تهیه قورمه مشهدی خوشمزه، ابتدا پیازها را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم و با جاقو روی تخته آشپزخانه به شکل خلال درشت خرد می کنیم. اکنون قابلمه ای را که برای پخت قورمه در نظر داریم روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه کمی روغن به قابلمه می افزاییم و بعد از گرم شدن پیازها را اضافه می کنیم. با استفاده از قاشق پیازها را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند. سپس مقداری زردچوبه را روی پیازها می پاشیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که عطر و رنگ زردچوبه با پیازها یکی شدند گوشت و دنبه را آماده می کنیم. حالا با چاقویی تیز گوشت ها به شکل برش هایی کوچک به اندازه تکه های چنجه خرد می کنیم و می شوییم، بعد گوشت و دنبه را درون آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی آنها خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت و دنبه را به قابلمه حاوی پیاز داغ ها می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و با پیاز و زردچوبه طعم دار شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه به همراه ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت اجازه می دهیم گوشت و دنبه به مدت ۲ تا ۳ ساعت بر روی حرارت ملایم مانده و به خوبی پخته شوند. لازم است هر نیم ساعت یکبار به قورمه در حال پخت سر بزنیم و مواد را زیرو رو کنیم تا به طور یکنواخت تمام قسمت های گوشت پخته شود.

مرحله ششم

آنگاه وقتی گوشتها کاملا مغز پخت شدند درب قابلمه را برمی داریم و حرارت را زیاد می کنیم و مقداری نمک به قابلمه می افزاییم و با استفاده از قاشق خوب تفت می دهیم تا آب داخل قابلمه تبخیر و جذب گوشت شود.

مرحله هفتم

پس از آن که آب درون قابلمه کشیده شد زمان می دهیم تا با روغن دنبه گوشتها کاملا سرخ بشوند.  ‌در آخر هم قورمه مشهدی خوشمزه را در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. قورمه ی خوش طعم  مشهدی آماده است.‌ نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.