طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ

طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ , دستور پخت ته چین اسفناج با گوشت مرغ

ته چین یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار می باشد که انواع مختلفی دارند. ته چین مرغ و اسفناج را معمولا همه افراد با هر ذائقه ای می پسندند. اسفناج سرشار از املاح معدنی و ویتامین هاست، به همین جهت می توانیم با درست کردن ته چین اسفناج از خواص بی نظیر آن بهره ببریم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد
اسفناج۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۳ عدد
ماست چکیده۱ فنجان
پیاز۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم

طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ

مرحله اول

برای تهیه ته چین اسفناج با مرغ ابتدا برنج را پاک می کنیم و تا اندازه ای که آب برنج شفاف شود می شوییم و تا سطح روی آن را به اندازه یک بند انگشت آب ولرم می ریزیم، سپس نصف قاشق غذا خوری نمک اضافه می کنیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بسته به تازه بودن و نوع آن خیس می دهیم تا بافت آن نرم و حجم آن بیشتر شود.

مرحله دوم

در ادامه سینه مرغ را می شوییم و درون آبکشی قرار می دهیم تا خونابه آن خارج شود. حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، بعد به صورت نگینی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. قابلمه ای مناسب را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون کمی روغن درون قابلمه می ریزیم و پیازهای خرد شده را درون آن می افزاییم و مقداری تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند. سپس سینه مرغ را به همراه زردچوبه و ادویه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا با هم مخلوط شوند.

نکته:

برای گرفتن بوی زهم مرغ می توانید از برگ بو یا رزماری استفاده کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه بوی ادویه ها در هنگام تفت دادن آزاد شد ۳ لیوان آب به قابلمه می افزاییم تا به آرامی پخته شود. در این فاصله اسفناج را آماده می کنیم. با استفاده از چاقو ساقه اسفناج را کوتاه می کنیم و برگ های آن را درون ظرفی بزرگ می خیسانیم.

مرحله پنجم

زمانی که اسفناج را شستیم درون آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط می گذاریم و اسفناج ها را به تابه می افزاییم تا آب آن تبخیر شود.

نکته:

لازم است بدانید اسفناج ها را خیلی ریز نمی کنیم چون زمان پختن در اثر کم شدن آب برگ ها حجم شان کوچکتر می شود.

مرحله ششم

آنوقت که اسفناج ها سبک شدند، ۲ قاشق روغن به تابه اضافه می کنیم تا کمی سرخ شوند و بوی خامی آنها گرفته شود. برنجی را که از قبل خیسانده بودیم را روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق روغن نیمه جامد به آب برنج می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه با استفاده از قاشق برنج را مخلوط می کنیم. وقتی که کاملا آب برنج بخار شد و به شکل دمی در آمد، نیمی از برنج را درون کاسه ای مناسب می ریزیم و کنار می گذاریم. حالا تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم.

مرحله هشتم

اکنون تخم مرغ ها را با کمک چنگال به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست و کشدار شود. بعد ماست را به همراه زعفران به کاسه حاوی تخم مرغ می افزاییم و باز خوب هم می زنیم تا مایه یکدستی به دست آوریم.

مرحله نهم

در این مرحله مایه آماده شده را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا بافت برنج با مایه کاملا ترکیب شوند. بعد از آن مرغ پخته شده را از قابلمه بیرون می گذاریم و با استفاده از چنگال ریش ریش می کنیم.

مرحله دهم

در این قسمت قابلمه نچسب را که برای پخت ته چین در نظر داریم روی حرارت می گذاریم و کمی روغن کف آن می ریزیم. بعد از گرم شدن به آرامی مایه ته چین را کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق به مایه فشار می آوریم تا بافت برنجی به هم بچسبد.

نکته:

همراهان میریتو دقت کنید فشار بر روی حجم مایه ته چین باعث می شود ته چین هنگام برگشت در ظرف از هم باز نشود.

مرحله یازدهم

اسفناج را روی ته چین پخش می کنیم تا تمام قسمتها به یک اندازه پوشانده شود، سپس تکه های مرغ را روی اسفناج قرار می دهیم و دوباره لایه ای اسفناج به روی مرغ می افزاییم و برنج ساده را در مرحله آخر روی مواد میانی ته چین می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در پایان با فشار قاشق برنج ساده را روی مواد صاف می کنیم. درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم و به مدت ۱ ساعت با حرارت متوسط اجازه می دهیم ته چین اسفناج پخته شود. بعد از وقت تعیین شده دیس را لبه قابلمه می گذاریم و با کمک دو دست قابلمه را بر می گردانیم و با زرشک تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.