طرز تهیه قارچ پلو با گوشت خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه قارچ پلو

طرز تهیه قارچ پلو

تهیه قارچ‌ پلو با گوشت می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی برای یک ناهار یا شام خوشمزه باشد. همچنین می‌توانید در مهمانی‌های خانوادگی یا دوستانه با این غذای خوشمزه از مهمانان خود پذیرایی کنید. این پلو بسیار پرطرفدار است، مخصوصا برای کسانی که عطر و طعم قارچ را دوست دارند، پیشنهاد خوبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله قارچ پلو با گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۵۰گرم
برنج۲ پیمانه
رب گوجه۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۳ قاشق سوپ خوری
کره۵۰ گرم
آبلیمو۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
ادویه پلویی۱ قاشق غذاخوری
نان لواشبرای ته دیگ به میزان لازم

طرز تهیه قارچ پلو

مرحله اول

برای تهیه قارچ پلو با گوشت ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم تا آب برج شفاف شود، سپس با نصف قاشق غذاخوری در آب ولرم به مدت ۱ تا ۳ ساعت بسته به نوع آن می خیسانیم. در این فاصله قارچ ها را آماده می کنیم.

مرحله دوم

سپس قارج ها را به نحوی که کلاهک آن با فشار دست جدا نشود می شوییم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه به شکل اسلایس شده خرد می کنیم و با چند قطره آبلیمو آغشته می کنیم تا هنگام پخت سیاه نشود.

مرحله سوم

اکنون تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۵۰ گرم کره را درون تابه انداخته تا ذوب شود. حالا گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و مقداری نمک و زردچوبه روی گوشت می پاشیم و با استفاده از قاشق تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

نکته:

می توانید تکه های مرغ نگینی شده را جایگزین گوشت چرخ شده کنید.

مرحله چهارم

وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد و طعم دار شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا زمانی که بوی خامی گرفته و رنگ رب آزاد شد، مواد را تفت می دهیم. پیاز داغ های آماده را با کمی ادویه پلویی به تابه می افزاییم و تابه را کنار می گذاریم.

نکته:

اگر تمایل به مصرف رب ندارید این غذا را با پوره گوجه فرنگی و یا زعفران تهیه کنید.

مرحله پنجم

در ادامه تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کمی بعد از گرم شدن قارچ ها را درون تابه می ریزیم و تا زمان تبخیر شدن آب قارچ تفت دادن را ادامه می دهیم. بعد از اینکه آب اضافی قارچ گرفته شد، ۱ قاشق روغن به همراه کمی نمک به قارچ ها می افزاییم.

نکته:

یادتان باشد که نباید قارچ‌ها را زیاد بپزید چون بخشی از ارزش‌های غذایی‌شان را از دست می‌دهند. دقت داشته باشید تا زمانی که قصد استفاده از قارچ‌ها را ندارید، آنها را نشویید.

مرحله ششم

اکنون قابلمه را تا نیمه آب و ۱ قاشق نمک می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، حالا برنج خیس خورده را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا به همدیگر  نچسبند و ۵ تا ۷ دقیقه زمان می دهیم تا برنج بجوشد.

مرحله هفتم

در این گام دانه ای از برنج را زیر دندان تست می کنیم و اگر اطراف آن نرم و مغز برنج سفت بود درون آبکشی می ریزیم و کمی آب ولرم روی آن می گیریم تا نمک اضافه خارج شود.

مرحله هشتم

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت قارچ پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه برای ته دیگ نان لواش استفاده می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت یک لایه برنج سفید یک لایه از سس گوشتی و یک لایه از قارچ تفت خورده را می ریزیم و این کار را تا اتمام مواد انجام می دهیم. سپس لایه آخر را برنج می ریزیم و درب قابلمه را با دمکنی می پوشانیم و حرارت را زیاد می کنیم.

مرحله دهم

بعد از ۵ دقیقه وقتی که بخار در قابلمه جمع شد، حرارت را ملایم می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم قارچ پلو دم بکشد. قبل از کشیدن در ظرف مورد نظر پلو را درون قابلمه مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم و به صورت دلخواه با ماست یونانی یا سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.