طرز تهیه بادمجان پلو با بال مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه بادمجان پلو با بال مرغ

طرز تهیه بادمجان پلو با بال مرغ

بادمجان پلو یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی می باشد. این غذا با رسپی های متنوعی طبخ می شود. اگر جزء دسته افرادی هستید که بادمجان را دوست دارید عاشق این غذا خواهید شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادمجان پلو با بال مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم 
بادمجان۱ عدد
بال مرغ۱ عدد
برنج۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
هویج۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
روغن۶ قاشق غذاخوری
آب جوش۷ لیوان
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان پلو با بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه بادمجان پلو ابتدا برنج را پاک می کنیم و تا زمانی که آب برنج شفاف شود، می شوییم و با نصف قاشق چایخوری خیس می دهیم تا حجم برنج بیشتر شود و به مدت ۲ ساعت بسته به نوع آن کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان را می شوییم و پوست سیاه آن را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم و درون محلول آب و نمک می ریزیم تا تلخی احتمالی آن از بین برود. بعد از ۱ الی ۲ ساعت بادمجان را آبکش می کنیم.

مرحله سوم

در این فاصله تا خارج شدن آب از بافت گوشتی بادمجان به سراغ آماده کردن باقی مواد می رویم، حالا پیازی را بعد از پوست گیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس مقداری روغن به پیاز می افزاییم و با استفاده قاشق تفت می دهیم تا سبک شود. در این فاصله هویج و فلفل دلمه را می شوییم و با پوستگیر لایه ای نازک از هویج را تمیز می کنیم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را از وسط برش می دهیم.

مرحله پنجم

آنوقت هویج و فلفل دلمه ای را به صورت نکینی خرد می کنیم و به تابه حاوی پیاز به همراه کمی نمک و زردچوبه می افزاییم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا کمی نرم و عطرها ترکیب شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این گام تا تغییر رنگ رب و گرفتن بوی خامی تفت می دهیم و بال مرغ را اضافه می کنیم تا با سس کاملا تفت بخورد و در آخر ۱ لیوان آب جوش به قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت کم خوب پخته شود.

مرحله هفتم

در این مرحله بادمجان های پخته شده را با کمی روغن درون تابه ای تفت می دهیم تا سرخ شود سپس تابه را کنار می گذاریم. اکنون نوبت به درست کردن برنج می باشد. قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله هشتم

آن زمان که آب در حال جوشیدن بود، برنج خیس خورده را بدون ریختن آب اضافی آن به قابلمه می افزاییم و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بسته به تازه بودن برنج زمان می دهیم تا جوش بخورد. حالا دانه ای از برنج را با دست تست می کنیم.

مرحله نهم

زمانی که بافت رویی برنج نرم و مغز آن سفت بود برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. همان قابلمه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن در آن می ریزیم تا داغ شود سپس ته دیگ دلخواهمان را کف قابلمه می اندازیم.

مرحله دهم

در نهایت برنج را روی ته دیگ پخش می کنیم و بادمجان سرخ شده را روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه بادمجان پلو دم بکشد. بعد از وقت تعیین شده قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و برنج را مخلوط می کنیم. سپس درون ظرف مورد نظر می کشیم و به همراه بال مرغ آماده شده سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.