طرز تهیه پلو ژاپنی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه پلو ژاپنی

طرز تهیه پلو ژاپنی

پلو ژاپنی یک غذای دریایی و گیاهی می باشد که می توانید با درست کردن این پلو تنوعی به غذاهای روزانه تان بدهید. این غذا طرز تهیه بسیار آسانی دارد که با درست کردن آن طعم جدید و خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو ژاپنی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳۰۰ گرم
ژانبون یا کالباس۱۵۰ گرم
میگو پاک کرده۲۵۰ کرم
فلفل دلمه ای۲ عدد
نخود سبز پخته شده۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه پلو ژاپنی

مرحله اول

برای تهیه پلو ژاپنی خوشمزه، ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم. حالا درون قابلمه ای مناسب می ریزیم و به اندازه ۳ تا ۴ لیوان بسته به نوع برنج آب ولرم روی آن می افزاییم و به مقدار لازم نمک و روغن به برنج اضافه می  کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا به آرامی پخته شود. تا پخت اولیه برنج باقی مواد را آماده می کنیم. نخود سبز را می شوییم و با یک لیوان آب در قابلمه ای کوچک روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. فلفل دلمه ای را می شوییم و به قسنت مساوی تقسیم می کنیم. و تخمه های درون آن را خالی می کنیم .

نکته:

بهتر است برای زیباتر شدن جلوه پلو ژاپنی، از فلفل دلمه ای های رنگی به کار ببریم. ما در این آشپزی از دو رنگ زرد و قرمز استفاده کرده ایم.

مرحله سوم

اکنون تخمه های درون آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه فلفل دلمه را به شکل نگینی خرد می کنیم . حالا در تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم. سپس ژامبون را به قطعات کوچک خرد می کنیم و بعد از اینکه فلفل دلمه ای ها سبک شدند، ژامبون را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

میگوهای پاک شده را می شوییم و درون آبکشی می ریزیم و بعد از خارج شدن آب، میگوها را به تابه حاوی مواد می افزاییم و همه را تا نرم شدنشان به صورت مخلوط تفت می دهیم. سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این زمان تا گرم شدن تابه، تخم مرغ ها را درون کاسه ای می شکنیم، بعد از اینکه از سالم بودن آنها مطمئن شدیم، به همراه کمی نمک و فلفل با استفاده از هم زن مخلوط می کنیم. حالا درون تابه مقداری روغن می ریزیم.

مرحله ششم

آنوقت تخم مرغ های هم زده را به تابه می افزاییم و کمی که بسته شد، مدام هم می زنیم تا تخم مرغ به قطعات کوچک پخته شده تبدیل شود، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. نخود سبز پخته شده را با همه مواد به صورت یک جا مخلوط می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو می توانید بسته به سلیقه خود از هویج نگینی شده در این غذا استفاده کنید.

مرحله هفتم

گام بعدی تمام مواد را به قابلمه حاوی برنج می ریزیم و با قاشق هم می زنیم و درب قابلمه را می گذاریم. فقط کافیست چند دقیقه روی حرارت ملایم مواد و برنج با هم مزه دار و پخته شوند. در نهایت پلو ژاپنی ما آماده است. درون ظرف دلخواه ریخته و سرو می کنیم، نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.