طرز تهیه دمپختک سیب زمینی خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه دمپختک سیب زمینی
یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و فوق العاده راحت می باشد که می توانید در زمان هایی که فرصت غذا درست کردن ندارید ولی هوس یک غذای پلویی خوشمزه کردید دمپختک سیب زمینی را امتحان کنید و لذت ببرید. دمپختک سیب زمینی با مواد اولیه همیشه در دسترس یکی از بهترین پیشنهاد ها می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپختک سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه دمپختک سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه دمپختک سیب زمینی ابتدا برنج را بعد از پاک کردم می شوییم و در ظرفی تا سطح روی آن آب ولرم همراه با نصف قاشق غذاخوری نمک می خیسانیم و بسته به نوع آن ۱ تا ۲ ساعت زمان می دهیم تا حجم برنج افزایش پیدا کند.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به شکل نگینی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و درون قابلمه ای به همراه کمی روغن روی حرارت می گذاریم و تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. حالا سیب زمینی را آماده می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو، در صورتی که منع مصرف کره یا روغن محلی ندارید به جای روغن از آنها استفاده کنید.
مرحله سوم
اکنون سیب زمینی را تمیز می شوییم و پوستش را با چاقویی تیز می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم و درون آبکشی می ریزیم. سپس مقداری آب روی آن می گیریم تا نشاسته بین سیب زمینی ها خارج شود.
;
مرحله چهارم
وقتی که پیاز سبک شد، کمی زردچوبه و نمک روی آن می پاشیم و تفت می دهیم تا زردچوبه خوشرنگ شود. حالا سیب زمینی ها را به قابلمه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا سیب زمینی ها مزه دار شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه را می شوییم، بعد لایه نازک پوست گوجه را به آرامی جدا می کنیم طوری که گوشت گوجه از بین نرود. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز و سیب زمینی اضافه می کنیم.
مرحله ششم
زمانی که گوجه با باقی مواد تفت خورد، آب برنجی را که خیسانده بودیم دور می ریزیم و برنج را به قابلمه می افزاییم. ۱ پیمانه بیشتر از اندازه برنج آب داغ روی برنج می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا جوش بخورد. ( مقدار آب برنج ۳ پیمانه می باشد)
نکته:
لازم است بدانید می توانید برای عطر بیشتر از زعفران دم کرده داخل دمپختک سیب زمینی استفاده کنید.
مرحله هفتم
پس از اینکه برنج به جوشیدن افتاد حرارت را ملایم می کنیم تا به آرامی آب برنج جمع شود. آنگاه با دسته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد می کنیم و درب قابلمه را با دمکنی می پوشانیم تا به خوبی دم بکشد.
نکته:
دقت کنید که می توانید برنج را به صورت آبکش نیز تهیه کنید و مواد تهیه شده را لای پلو قرار دهید.
مرحله هشتم
در نهایت شعله پخش کن زیر قابلمه قرار دادیم تا ته دمپختک نسوزد و به مدت ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا دم بکشد. در آخر دمپختک را در قابلمه مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می کشیم و با ماست یا سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
به روش سنتی افراد علاقه مند هستند که از نیمرو کنار این غذا استفاده کنند. از گوشت چرخ کرده هم میتوان داخل سس استفاده کرد که کاملا طعم غذا را متفاوت می کند.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف چرمی طراحی شده با دست؛ ۱۵ مدل خاص برای استایل شیک و باکلاس
- انگشتر طلا نگین زمردی؛ ۱۵ عکس خفن از مدلهای لاکچری و شیک زنانه
- جدیدترین ۱۵ مدل انگشتر تاجی الماس؛ از طراحیهای کلاسیک تا مدرن.
- کوله پشتی فانتزی توت فرنگی؛ ۱۵ نمونه خوشگل برای استایل های فانتزی و رنگی
- مانتو شیک زنانه ترند؛ ۱۵ مدل جدید که امسال حسابی پرطرفدار و خاص شدن
- مدل مانتو سرخابی شیک؛ ۱۵ مدل متفاوت برای خانمهای شیکپوش با سلیقه خاص
- منبع :
- kimi._.cook