طرز تهیه محلبیه گل محمدی عربی؛ الان که فصلشه حتما درست کنید

طرز تهیه محلبیه گل محمدی

طرز تهیه محلبیه گل محمدی

محلبیه گل محمدی یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار عربی است که به راحتی می توان در خانه آن را تهیه کرده و برای همه گروه سنی از کودکان تا سالمندان مورد استفاده قرار داد. این دسر با شربت گل و شیر ترکیب شده و پودر نشاسته ذرت به آن بافتی شبیه فرنی قالب می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبیه گل محمدی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شربت گل محمدینصف لیوان
شیر۲ لیوان
شکردر صورت نیاز
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه محلبیه گل محمدی

مرحله اول

برای فراهم کردن مهلبیه گل محمدی، یک دسر بی نظیر شروع کار می بایست شیر را درون قابلمه ای مناسب ریخته و ۲ قاشق نشاسته ذرت را به آن اضافه کنیم. آنگاه با همزن دستی مواد را ترکیب کرده تا یکدست شود.

مرحله دوم

زمانیکه نشاسته درون شیر یکدست شد، قابلمه را روی حرارت ملایم منتقل کرده و اجازه می دهیم کم کم گرم شود. در همین حین شربت گل محمدی را روی مواد می افزاییم و به صورت پیوسته دسر را هم می زنیم.

مرحله سوم

اکنون اجازه می دهیم دسر غلیظ شود و قوام یابد. بعد از اینکه به غلظت مطلوب رسید، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. کمی که از حرارتش کاسته شد، ۲ قاشق خامه صبحانه را به مواد درون قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

گام بعدی دسر را هم می زنیم تا با خامه مخلوط و یکنواخت شود. ظرف های تک نفره یا قالبی را انتخاب کرده و دسر را درون آنها می ریزیم. با استفاده از غنچه گل محمدی، انواع مغزیجات دلخواه روی دسر را تزئین می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت ظرف محلبیه را داخل یخچال گذاشته تا دسر به مدت ۲ ساعت سفت شود. دسر محلبیه عربی با طعم گل محمدی را می توان در روزهای بلند تابستان تهیه کرده و به عنوان میان وعده مقوی از مهمانان پذیرایی کرد. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 خرداد 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.