طرز تهیه مربای توت سفید خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه مربای توت سفید
مربا توت یکی از مرباهای خوشمزه و پر طرفدار است که در فصل تابستان می توان این میوه پر خاصیت را تهیه کرده و در زمان هایی که توت در بازار موجود نمی باشد، مورد استفاده قرار داد. توت دارای مواد معدنی فراوانی بوده که می تواند برای بدن مفید باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای توت سفید در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
توت سفید | ۱ کیلوگرم |
وانیل | ۱ پنس |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ کیلوگرم |
خلال پسته | برای تزیین |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای توت سفید
مرحله اول
برای فراهم کردن مربای توت سفید، شروع کار توت های شیرین و درشت را انتخاب کرده و بعد از شستشو، اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. ۀنگاه قابلمه ای را که برای پخت مربا در نظر داریم آماده می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو اگر از توت های خیلی رسیده و له شده استفاده کنید پس از پخت ظاهر مربا خراب می شود.
مرحله دوم
در ادامه نیمی از توت را کف قابلمه ریخته و ۵۰۰ گرم از شکر را روی آن می ریزیم. مجددا لایه بعدی را باقیمانده توت و شکر را روی هم می افزاییم. بعد از اینکه درب قابلمه را گذاشتیم، به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال منتقل می کنیم.
مرحله سوم
بعد از زمان تعیین شده، قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم. در همین حین ۱ لیوان آب روی مواد درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم آب به دمای جوش برسد. بنابراین می بایست حرارت را کم کنیم.
مرحله پنجم
گام بعدی مواد درون قابلمه به حباب زدن روی مرب می شود. می بایست با قاسق کف های موجود را جمع آوری کرده و کنار گذاشته تا بعد از پخت، مربا براق و خوشرنگ شود. تامل کرده تا مربا به قوان رسیده و شهد آن کشدار شود.
نکته:
در این زمان توجه داشته باشید که مربا را نباید خیلی هم بزنیم، زیرا بافت توت به سرعت از هم باز می شود.
مرحله ششم
در این مرحله آب لیمو ترش را روی مربا می ریزیم و پس از مخلوط کردن، کمی از شهد را درون قاشق ریخته و بعد از سرد شدن، با دست تست کرده تا از غلظت آن مطمئن شویم. در صورتی که بافتش کشدار شد، مربا آماده است.
مرحله هفتم
زمانیکه قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشتیم، وانیل را روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. تامل کرده مربا درون قابلمه، کاملا از حرارتش کاسته شود. شیشه های درب دار را تمیز می شوییم و با پارچه به خوبی خشک می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت مربا را درون شیشه ها می ریزیم و بسته به سلیقه با خلال پسته تزئین می کنیم. بعد از بستن درب شیشه ها، آنها را درون یخچال نگهداری می کنیم. برای مدت طولانی، می توان مربا توت سفید را در فریزر نگهداری کرد.