طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو با شیر طرز تهیه سوپ جو پرک برای سرماخوردگی طرز تهیه سوپ جو ساده طرز تهیه سوپ جو برای سرماخوردگی طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی طرز تهیه سوپ جو بدون مرغ طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ طرز تهیه سوپ جو ساده با مرغ

سوپ جو یکی از سوپ های بسیار معروف در سراسر جهان است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ جو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ نصف ۱ عدد سینه کامل
جو۱ پیمانه
هویج بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی کوچک۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ الی ۳ قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه  تقریبا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه( اختیاری)نصف قاشق غذاخوری
نمک و آبلیموبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو

مرحله اول

برای تهیه سوپ جو رستورانی ابتدا جو را در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب سرد می گیریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت حداقل خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد جو را در صافی می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه ای که برای تهیه سوپ تدارک دیده ایم می ریزیم و ۷ الی ۸ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه می دهیم تا به مرور زمان پخته شود.

مرحله سوم

بعد قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و ۳ الی ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم و روی حرارت متوسط رو به بالا اجازه می دهیم تا به جوش بیاید. آنوقت پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و همراه با سینه مرغ داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس بلافاصله ۱ قاشق چایخوری زردچوبه نیز روی مرغ می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

پس از پخت سینه مرغ را در آبکشی قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیافتد و خنک شود. آنوقت روی تخته آشپزخانه آن را ریش ریش می کنیم و همراه با آبی که از پخت مرغ باقی مانده است به جو اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا جو پف کرده و بعد از تقریبا ۲ ساعت به احتمال زیاد پخته شده است. هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شویییم و رنده ریز می کنیم و همراه باقی زردچوبه به مواد سوپ اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم به سوپ می افزاییم تا به سوپ لعاب بدهد. حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بعد همگی مواد کاملا پخته شده اند.

مرحله هشتم

آنوقت تابه ای کوچک را روی حرارت کم می گذاریم و ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و رب گوجه فرنگی را در تابه می ریزیم و تقریبا ۱ دقیقه مداوم تفت می دهیم تا هم بوی خامی آن گرفته شود و هم اینکه تیره شود و بعد به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله نهم

بعد جعفری را می شوییم و روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. آنوقت روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و یا در خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم و همراه با نصف قاشق چایخوری نمک  و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله دهم

طعم سوپ را می چشیم و آبلیمو را در آخر کم کم به آن اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد سوپ ما موادش منسجم و کاملا پخته شده است. در ظرف مورد نظر می ریزیم و با چند برگ جعفری روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.