طرز تهیه دمپخت بوقلمون خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه دمپخت بوقلمون
دمپختک بوقلمون یک غذای خوشمزه و مقوی است که به آسانی در کمترین زمان می توانید آن را در مواقعی که وقت زیادی برای آماده کردن یک پلو نداریم تهیه کنیم و از خوردن آن لذت ببریم. از سالیان دور گوشت بوقلمون در جشن ها و اعیاد برای مهمانی های مهم استفاده می شده است. گوشت بوقلمون دارای ویتامین و مواد معدنی زیادی می باشد که به نسبت گوشت های دیگر چربی و کالری آن بیشتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت دیگر پرندگان بایدمدت طولانی تری پخته شود تا به صورت کامل مغز پخت شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت بوقلمون در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بوقلمون | ۲ تکه |
برنج | ۳ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه، فلفل، نمک | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه دمپخت بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه دمپختک بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را تمیز می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خونابه آن خارج شود. سپس پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به صورت نگنی ریز خرد می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه ۳ قاشق روغن درون قابلمه می ریزیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا کمی سبک و نرم شوند. حالا گوشت بوقلمون را به قابلمه می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
اکنون نمک و زردچوبه را به همراه ادویه به گوشت بوقلمون اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا طعم و بو ادویه ها آزاد شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه حاوی مواد می افزاییم.
نکته:
برای رفع بوی بوقلمون باید اون رو به خوبی با پیاز تفت دهیم و به اندازه کافی با ادویه طعم دار کنیم. مثل زردچوبه، زیره و فلفل برای گرفتن بوی گوشت بوقلمون بسیار مناسب هستند. برای پخت راحت تر و سریعتر اون بهتره از زودپز استفاده کنید.
مرحله چهارم
آنوقت تا تغییر رنگ رب و گرفتن بوی خامی رب گوجه تفت دادن را ادامه می دهیم. بعد از آن به اندازه ۲ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت کاملا پخته شوند.
نکته:
همراهان میریتو بهتر است بدانید در صورت کمبود وقت می توانید از زودپز برای پخت گوشت استفاده کنید که تایم را باید ۳۰ دقیقه در نظر بگیرید.
مرحله پنجم
گام بعدی برنج را پاک می کنیم و درون کاسه ای می شوریم تا آب آن شفاف شود. بعد از زمان تعیین شده درب قابلمه را کنار می گذاریم و در صورت پخته شدن گوشت بوقلمون برنج را به قابلمه حاوی آب گوشت می افزاییم.
نکته:
دقت کنید آب گوشت باید ۲ بند انگشت بالاتر از سطح روی برنج باشد.
مرحله ششم
پس از اینکه آب برنج تبخیر شد و برنج خشک شد، دور تا دور برنج را با قاشق جمع می کنیم و چند حفره با دسته قاشق روی برنج ایجاد می کنیم تا کاملا بخار در قابلمه جریان پیدا کند.
مرحله هفتم
در نهایت به مدت ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا دمپخت بوقلمون آماده شود. بعد از زمان تعیین شده قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و درون ظرف دلخواه می کشیم و با ماست یا سبزی سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل بافت پینترستی گلدوزی شده که استایلت رو کامل میکنه
- ۱۵ عکس انگشتر لاکچری زنانه طلا؛ مدلهای جدید و زیبا برای هر مناسبت و جشن
- ۱۵مدل بارونی پاییزی زنانه کرمی؛ طراحیهای منحصر به فرد و شیک برای استایل پاییزی
- ۱۵ مدل میز غذاخوری مینیمال و ترند؛ انتخابهای به روز برای دکوراسیون خانه
- با این ۱۵ ایده استایل پسرونه پاییزی متفاوت و خاص باش؛ شیک و مدرن!
- ۱۵ مدل استند مینیمال فلزی شمع؛ انتخابهای شیک و مدرن برای دکوراسیون خانه
- منبع :
- e.l.h.a.m.v.a.f.a.d.a.r