طرز تهیه بورانی لوبیا سبز خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه بورانی لوبیا سبز
یکی از سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است. لوبیا سبز تازه را در فصل تابستان به راحتی می توان تهیه کرد و یک غذای رژیمی و گیاهی را با روش های مختلف آماده کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی لوبیا سبز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماست | ۱ کاسه بزرگ |
لوبیا سبز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) | به مقدار لازم |
طرز تهیه لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه بورانی لوبیا سبز ابتدا لوبیا تازه را که بافتی سفت و بدون دانه داشته باشند تهیه می کنیم و بعد از شستن سر و ته آنها را جدا می کنیم. روی تخته آشپزخانه با چاقو به برش های ۲ سانتی متر خرد می کنیم .
نکته:
برخی از انواع لوبیا سبز را میتوان بهصورت خام مصرف کرد. تنها باید دو سمت آن را ببرید و آن را در سالاد بریزید یا به حمص اضافه کنید.
مرحله دوم
قابلمه ای مناسب را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس لوبیاها را در آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا نرم شوند. بعد لوبیا را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آب لوبیا خارج شود.
نکته:
برای کاهش میزان سدیم در لوبیا سبز کنسروی و برخورداری حداکثری از فواید آن بهتر است از لوبیا سبز تازه یا منجمد شده استفاده کنیم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم و پیازها را به تابه می افزاییم و تا سبک شدن پیازها تفت می دهیم.
مرحله چهارم
آنوقت که پیازها کمی نرم شدند لوبیا سبز را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا با هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه را بسته به اندازه دلخواه روی لوبیا می پاشیم.
نکته:
لازم است بدانید، اگر میخواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، میتوانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله سیر را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و درون کاسه ماست اضافه می کنیم. حالا با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا ماست مزه دار شود.
مرحله ششم
در نهایت لوبیاها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و ترکیب ماست و سیر را روی لوبیا اضافه می کنیم. مقداری پودر پول بیبر و کره را در پایان برای کامل تر شدن طعم و مزه بورانی لوبیا سبز با همدیگر تفت می دهیم و روی بورانی می ریزیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خنک شود. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مجسمه دکوری طرح زنان بومی؛ ۱۵ مدل خوشگل که حالوهوای خونه رو عوض میکنن
- شومیز جلو بسته نخی؛ ۱۵ مدل جدید و خاص برای استایل روزمره و شیک
- مانتو ارغوانی ترندی؛ با این مانتو دیگه نیازی به فکر کردن به استایل نداری
- زیر انداز کودک شیک؛ ۱۵ ایده خاص برای سیسمونیهای شیک و امروزی
- النگو نمادار شیک جذاب؛ ۱۵ عکس لاکچری از مدلهای خاص و متفاوت
- ۱۵ عکس از مانتو مشکی سنتی خاص؛ برای داشتن استایلی خاص و متفاوت
- منبع :
- ashpazie_novin