طرز تهیه بورانی لوبیا سبز خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

طرز تهیه بورانی لوبیا سبز

یکی از سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است. لوبیا سبز تازه را در فصل تابستان به راحتی می توان تهیه کرد و یک غذای رژیمی و گیاهی را با روش های مختلف آماده کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی لوبیا سبز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماست۱ کاسه بزرگ
لوبیا سبز۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیربه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک)به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا سبز

مرحله اول

برای تهیه بورانی لوبیا سبز ابتدا لوبیا تازه را که بافتی سفت و بدون دانه داشته باشند تهیه می کنیم و بعد از شستن سر و ته آنها را جدا می کنیم. روی تخته آشپزخانه  با چاقو به برش های ۲ سانتی متر خرد می کنیم .

نکته:

برخی از انواع لوبیا سبز را می‌توان به‌صورت خام مصرف کرد. تنها باید دو سمت آن را ببرید و آن را در سالاد بریزید یا به حمص اضافه کنید.

مرحله دوم

قابلمه ای مناسب را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس لوبیاها را در آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا نرم شوند. بعد لوبیا را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آب لوبیا خارج شود.

نکته:

برای کاهش میزان سدیم در لوبیا سبز کنسروی و برخورداری حداکثری از فواید آن بهتر است از لوبیا سبز تازه یا منجمد شده استفاده کنیم.

مرحله سوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم و پیازها را به تابه می افزاییم و تا سبک شدن پیازها تفت می دهیم.

مرحله چهارم

آنوقت که پیازها کمی نرم شدند لوبیا سبز را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا با هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه را بسته به اندازه دلخواه روی لوبیا می پاشیم.

نکته:

لازم است بدانید، اگر می‌خواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، می‌توانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و درون کاسه ماست اضافه می کنیم. حالا با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا ماست مزه دار شود.

مرحله ششم

در نهایت لوبیاها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و ترکیب ماست و سیر را روی لوبیا اضافه می کنیم. مقداری پودر پول بیبر و کره را در پایان برای کامل تر شدن طعم و مزه بورانی لوبیا سبز با همدیگر تفت می دهیم و روی بورانی می ریزیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خنک شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.