طرز تهیه کوکو شکم پر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوکو شکم پر

کوکو سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو شکم پر با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کوکو شکم پر پنیری طرز تهیه کوکو شکم پر مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو شکم پر بدون گوشت کوکو سیب زمینی شکم پر بدون گوشت کوکو سیب زمینی شکم پر با قارچ

کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که به صورت مجلسی تر درست می شود، این کوکو را با انواع سبزیجات معطر به همراه تخم مرغ می توان تهیه کرد. کوکو شکم پر ظاهری زیبا دارد که می تواند سفره شما را دو چندان زیباتر کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد بزرگ یا ۶ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد
گوشت چرخکرده۲۰۰ گرم
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پولبیبربه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پودر سیر و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ابتدا سیب زمینی های تازه و بدون خرابی را تمیز با اسکاچ می شوییم و در قابلمه مخصوصی که برای پخت در نظر داریم قرار می دهیم و تا سطح روی آن را آب می گیریم و روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش برسد. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود. در ادامه مواد میانی کوکو را آماده می کنیم. برای شروع پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز، خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم و بعد از گرم شدن پیاز را می افزاییم و تفت می دهیم تا کاملا طلایی رنگ شوند. حالا کمی زردچوبه و فلفل روی پیاز می پاشیم و در ادامه گوشت چرخکرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه که گوشت را کمی تفت دادیم پودر سیر و پولبیبر را روی مواد می پاشیم تا گوشت طعم دار شوند و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد از تغییر رنگ گوشت، نمک و رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

وقتی که رنگ رب باز شد و بوی خامی رب گرفته شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد میان کوکو کاملا خنک شود. اکنون سیب زمینی را بعد از زمان تعیین شده از روی حرارت کنار می گذاریم و از آب خارج می کنیم تا سرد شوند.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و با رنده، ریز رنده می کنیم و درون کاسه گودی می ریزیم. حالا تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه می شکنیم و بعد از اینکه از سالم بودن آنها مطمئن شدیم به سیب زمینی ها می افزاییم.

مرحله هفتم

.پودر سوخاری و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر یک دست بوجود آید. تابه ای را روی حرارت می گذاریم و به مقدار لازم روغن در آن می ریزیم.

مرحله هشتم

گام بعدی کاسه آبی در کنار دست خود قرار می دهیم تا هنگام آماده کردن مواد کوکو، سیب زمینی به دستمان نچسبد. مقداری از مایه خمیری کوکو کف دست پهن می کنیم و یک قاشق از مایه میانی را وسط کوکو قرار می دهیم.

مرحله نهم

در نهایت دوباره کمی از مایه سیب زمینی روی گوشت می گذاریم و با دست دور تا دور آن را می پوشانیم. حالا به آرامی در روغن داغ قرار می دهیم، تا باقی مواد به پایان برسد این کار را تکرار می کنیم.

مرحله دهم

طرف پشت کوکوی شکم پر را بعد از سرخ شدن با کمک قاشق برمی گردانیم تا قسمت رویی هم در روغن به طور یکدست سرخ شود. سپس در ظرف مناسب می گذاریم و با گوجه یا سبزیجات سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.