طرز تهیه شربت توت سیاه خوشرنگ و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه شربت توت سیاه
شربت توت سیاه از توت سیاه تهیه می شود که رنگ و طعم دلپذیری دارد و در هوای گرم بسیار دلچسب می باشد، توت سیاه خواص فراوانی دارد و سرشار از آنتیاکسیدان، ویتامین سی، فیبر، آهن و … می باشد، که تاثیر خوبی در بهبودی بیماری هایی چون سرطان، دیابت، یبوست، بیماریهای گوارشی، قند خون و کمخونی دارد. البته افرادی که به انواع توت حساسیت دارند نباید از این شربت استفاده کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت توت سیاه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
توت سیاه | ۱ کیلوگرم |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۱ کیلو گرم |
طرز تهیه شربت توت سیاه
مرحله اول
برای تهیه شربت توت سیاه خانگی، ابتدا توت را در ظرفی با آب سرد تمیز می شوییم و بعد درون آبکشی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس قابلمه ای را که برای پخت شربت در نظر داریم آماده می کنیم.
نکته:
لازم است بدانید هنگام شستن به توت ها ضربه و فشار وارد نشود، چون بر اثر له شدن رنگدانه های توت خارج می شود و شربت کدر می شود.
مرحله دوم
در ادامه نیمی از توت ها را به قابلمه می افزاییم و مقداری شکر روی آن پخش می کنیم. باقی توتها و شکر را درون قابلمه می ریزیم. بعد به مدت ۶ تا ۸ ساعت قابلمه را در یخچال می گذاریم تا توت با شکر آب بندازد.
نکته:
همراهان میریتو زمانی که مخلوط توت و شکر در یخچال قرار دارد نباید آن را هم بزنیم.
مرحله سوم
بعد از زمان تعیین شده قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و ۲ لیوان آب را در آن می افزاییم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم تا شکر حل شود. وقتی که شربت شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم.
مرحله چهارم
آنوقت که روی قابلمه کف کرد با قاشقی مناسب کف های ایجاد شده را جمع می کنیم و دور می ریزیم. سپس حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا شربت خوب بجوشد و به قوام برسد. بعد از آن که توت ها رنگ پس دادند شربت آماده است.
نکته:
به دلخواه می توانید در انتها وقتی شربت در حال غلیظ شدن است ۱ ق غذا خوری گلاب و آبلیمو ترش اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا دیواره ها بر اثر بخار عرق کند و شربت بعد از گذشت چند وقت شکرک نزند. در نهایت بعد از خنک شدن شربت را داخل شیشه درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
نکته:
اگر میخواهید شربت را برای مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را داخل فریزر بگذارید.
مرحله ششم
زمان استفاده یک پنجم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقیمانده را آب سرد به همراه چند تکه یخ برای خنک شدن شربت می ریزیم و می نوشیم. نوش جان
نکته:
خیلی از افراد از تفالههای باقیمانده شاه توت فرنگی برای تهیه انواع پای، تارت و لواشک شاه توت فرنگی استفاده میکنند. شاید بد نباشد شما نیز این طعم را امتحان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- بلوز سفید طرح پروانه؛ ۱۵ نمونه جذاب برای استایل ساده و خاص بهاری
- بلوز سبز ساده زنانه؛ ۱۵ ایده برای پوشیدن توی دورهمیهای ساده و خودمونی
- قمقمه فانتزی جدید؛ ۱۵ مدل خلاقانه و مد روز که باید در کیف شما باشد
- شب خواب سیلیکونی؛ ۱۵ ایده فانتزی و شیک که تو هر اتاقی میدرخشن
- ساعت مچی اسپرت ترند؛ ۱۵ ایده خاص برای یه استایل راحت و امروزی
- ست بلوز شلوار زنانه شیک؛ ۱۵ مدل کاربردی برای مهمونیهای خودمونی و دورهمی
- منبع :
- sogaat_tabriz