طرز تهیه شربت توت سیاه خوشرنگ و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه شربت توت سیاه

فیلم طرز تهیه شربت توت سیاه طرز تهیه شربت توت سیاه نی نی سایت طرز تهیه شربت توت سیاه با مخلوط کن طرز تهیه شربت توت سیاه آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شربت توت سیاه آپارات طرز تهیه شربت شاه توت خانم گلاور نگهداری شربت توت سیاه طرز تهیه شربت توت سیاه بدون شکر

شربت توت سیاه از توت سیاه تهیه می شود که رنگ و طعم دلپذیری دارد و در هوای گرم بسیار دلچسب می باشد، توت سیاه خواص فراوانی دارد و سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین سی، فیبر، آهن و … می باشد، که تاثیر خوبی در بهبودی بیماری هایی چون سرطان، دیابت، یبوست، بیماری‌های گوارشی، قند خون و کم‌خونی دارد. البته افرادی که به انواع توت حساسیت دارند نباید از این شربت استفاده کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت توت سیاه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
توت سیاه۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
شکر۱ کیلو گرم

طرز تهیه شربت توت سیاه

مرحله اول

برای تهیه شربت توت سیاه خانگی، ابتدا توت را در ظرفی با آب سرد تمیز می شوییم و بعد درون آبکشی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس قابلمه ای را که برای پخت شربت در نظر داریم آماده می کنیم.

نکته:

لازم است بدانید هنگام شستن به توت ها ضربه و فشار وارد نشود، چون بر اثر له شدن رنگدانه های توت خارج می شود و شربت کدر می شود.

مرحله دوم

در ادامه نیمی از توت ها را به قابلمه می افزاییم و مقداری شکر روی آن پخش می کنیم. باقی توتها و شکر را درون قابلمه می ریزیم. بعد به مدت ۶ تا ۸ ساعت قابلمه را در یخچال می گذاریم تا توت با شکر آب بندازد.

نکته:

همراهان میریتو زمانی که مخلوط توت و شکر در یخچال قرار دارد نباید آن را هم بزنیم.

مرحله سوم

بعد از زمان تعیین شده قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و ۲ لیوان آب را در آن می افزاییم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم تا شکر حل شود. وقتی که شربت شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم.

مرحله چهارم

آنوقت که روی قابلمه کف کرد با قاشقی مناسب کف های ایجاد شده را جمع می کنیم و دور می ریزیم. سپس حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا شربت خوب بجوشد و به قوام برسد. بعد از آن که توت ها رنگ پس دادند شربت آماده است.

نکته:

به دلخواه می توانید در انتها وقتی شربت در حال غلیظ شدن است ۱ ق غذا خوری گلاب و آبلیمو ترش اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا دیواره ها بر اثر بخار عرق کند و شربت بعد از گذشت چند وقت شکرک نزند. در نهایت بعد از خنک شدن شربت را داخل شیشه درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

نکته:

اگر می‌خواهید شربت را برای مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را داخل فریزر بگذارید.

مرحله ششم

زمان استفاده یک پنجم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقیمانده را آب سرد به همراه چند تکه یخ برای خنک شدن شربت می ریزیم و می نوشیم. نوش جان

نکته:

خیلی از افراد از تفاله‌های باقی‌مانده شاه توت فرنگی برای تهیه انواع پای، تارت و لواشک شاه توت فرنگی استفاده می‌کنند. شاید بد نباشد شما نیز این طعم را امتحان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.