طرز تهیه گراتن پاستا خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه گراتن پاستا

گراتن پاستا و سیب زمینی طرز تهیه گراتن پاستا دونفره طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده گراتن پاستا با سوسیس طرز تهیه گراتن سیب زمینی طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی گراتن ماکارونی رشته ای گراتن پاستا نی نی سایت

گراتن یا گراتین یک نوع تکنیک آشپزی می باشد که از فرانسه نشات گرفته است.گراتن پاستا طعم فوق العاده ای دارد که اگریکبار این غذا را امتحان کنید شیفته آن می شوید. این نوع غذاها بعد از ریختن در ظرف مورد نظر روی آن را با پنیر و کره و یا پودر سوخاری کاور می کنند و در فر قرار می دهند تا پخته شود. گراتن ها با سوفله ها بسیار متفاوت هستند. برای تهیه گراتن پاستا بهتر است از پاستا فرمی استفاده کنید و پاستا رشته ای مناسب این گراتن ها نیستند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن پاستا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمی۳۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
گوشت چرخکرده۱۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
هویج۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
سس بشامل۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه گراتن پاستا

مرحله اول

برای تهیه گراتن پاستا ابتدا قارچ را می شوییم و پوست نازک روی آن را به آرامی جدا می کنیم، روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه های اسلایس شده در می آوریم. درون تابه ای کوچک روی حرارت می گذاریم تا با حرارت ملایم آب قارچ تبخیر شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و تابه ای به صورت جداگانه با مقداری روغن درون آن می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز سبک و نرم شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه پیاز سبک شد، گوشت چرخ شده را به تابه می افزاییم و تا تغییر رنگ گوشت، به صورت یکدست تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم و به شکل نگینی خرد می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو، می توانید به جای گوشت از مرغ یا سوسیس استفاده کنید.

مرحله چهارم

زمانیکه که آب قارچ تبخیر شد کمی روغن در آن می ریزیم تا سرخ شوند. در این فاصله لایه نازکی از پوست هویج را با پوستگیر جدا می کنیم و می شوییم. حالا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه قارچ ها اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

اکنون مقداری نمک و فلفل و زردچوبه درون تابه حاوی گوشت چرخکرده می افزاییم و تفت می دهیم تا ادویه ها با هم ترکیب و گوشت مزه دار شود. حالا رب گوجه فرنگی را به مواد گوشت می ریزیم و تا خوشرنگ شدن رب تفت می هیم.

مرحله ششم

تابه ای را که در آن قارچ و فلفل دلمه ای و هویج را تفت دادیم از روی حرارت برمی داریم و به مایه سس گوشت می افزاییم. سپس ۱ لیوان آب گرم درون تابه اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم تا سس غلیظ، و گوشت و سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند.

مرحله هفتم

در همین فاصله قابلمه ای را تانیمه آب پر می کنیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد. نصف قاشق نمک به همراه ۱ قاشق روغن مایع در آب ماکارونی اضافه می کنیم. اکنون بسته به نوع و زمان نوشته شده روی بسته، پاستا را درون آب جوش می ریزیم.

نکته:

لازم است بدانید، پاستا را زیاد نجوشانید تا شکل ظاهری آن از بین برود.

مرحله هشتم

به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم پاستا در آب بجوشد تا نرم شود. سپس درون آبکشی می ریزیم و آبکشی می کنیم تا نشاسته آن خارج شود و بهم نچسبند. حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا گرم شود.

مرحله نهم

گام بعدی ظرف مورد نظر را که بهتر است از دیس پیرکس استفاده کنیم را آماده می کنیم و با روغن کف و دیواره های ظرف را چرب می کنیم. اکنون پاستای پخته شده را کف ظرف می ریزیم و به صورت یکدست تمام قسمت های ظرف را با پاستا می پوشانیم.

مرحله دهم

سس بشامل را که از قبل آماده کردیم روی پاستا پخش می کنیم. در نهایت مواد گوشت و سبزیجات را روی سس بشامل می ریزیم و با قاشق تمام قسمتها را پوشش می دهیم. و پس از صاف کردن کامل مواد گوشتی، پنیر پیتزا را اضافه می کنیم.

نکته:

گراتن پاستا را به دلخواه می توانید با سس بشامل یا بدون این سس درست کنید. البته این سس خوشمزه به دلیل ترکیبات خاص می تواند به خوشمزه تر شدن گراتن پاستا کمک کند.

مرحله یازدهم

پنیر را به طور یکنواخت روی ظرف می ریزیم. سپس ظرف را طبقه وسط فری که گرم کردیم قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه در فر آماده شود. در آخر بعد از وقت تعیین شده قسمت گریل را روشن می کنیم. و ۳ تا ۵ دقیقه زمان می دهیم تا پنیر طلایی رنگ شود.

مرحله دوازدهم

در آخر ۳ تا ۵ دقیقه زمان می دهیم تا پنیر طلایی رنگ شود. گراتن پاستا را از فر خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. حتی می توانید همان ظرف پیرکس را روی میز برده و همچون لازانیا رویش برش بدهید تا هر فرد تکه مورد نظرش را از ظرف خارج کند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.