طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی از گروه غذا های بین المللی است که در کشور هایی نظیر آلمان، ایتالیا، لهستان، اروپای شرقی، آمریکای لاتین طبخ می شود این غذا به دو صورت گرم و سرد طبخ و سرو میشود .نام دیگر این پیش غذا سالاد روسی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
نخودفرنگی | ۱/۴ لیوان |
هویج | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ۱/۴ لیوان |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
خیار شور | ۸ عدد متوسط |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
مرحله اول
گام اول برای تهیه این سالاد خوشمزه، سیب زمینی ها را با اسکاچ نرم تمیز می شوییم و درون قابلمه ای مناسب قرار می دهیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سیب زمینی پخته شود.
مرحله دوم
در ادامه با پوستگیر پوست نازک هویج را جدا می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در قابلمه کوچکی همراه با کمی آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بخار پز شود.
مرحله سوم
در این فاصله خیارشورها را درست به اندازه هویج ها روی تخته خرد می کنیم و به کاسه گودی می ریزیم و ذرت و نخود فرنگی کنسروی را به خیار شور می افزاییم. حالا سیب زمینی پخته شده را از روی حرارت کنار می گذاریم.
نکته:
اگر برای میهمانی می خواهید از این پیش غذا استفاده کنید بهتر است از روز قبل غذا را آماده کرده تا به خوبی مزه مواد به خورد هم برود.
مرحله جهارم
زمانیکه سیب زمینی خنک شد، پوست آن را می گیریم و با چاقو به برش های مکعبی ریز تقسیم می کنیم و درون کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم. سپس هویج های پخته شده را درون آبکشی میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله پنجم
آنوقت برای تهیه سس سالاد باید ماست چکیده را به همراه سس مایونز درون کاسه ای جداگانه مخلوط کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش به کاسه می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم تا مزه ها با هم یکدست شوند.
نکته:
لازم است بدانید می توانید ماست چکیده را حذف کنید و فقط سس سفید را به سالاد سیب زمینی بریزید، این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
مرحله ششم
گام بعدی هویج ها را به کاسه سالاد می افزاییم و شوید خشک را روی مواد پخش می کنیم. سپس پیازچه را روی تخته به شکل حلقه های ریزی خرد می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت سس را به کاسه حاوی سالاد می ریزیم و به آرامی با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم تا سیب زمینی ها له نشوند. در پایان بعد از آغشته شدن همه مواد با سس، ظرف سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم بروند. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو اگر می خواهید این سالاد را رژیمی و کم کالری مصرف کنید بهتر است کمی روغن زیتون را با ماست کم چرب و روغن زیتون ترکیب کنید و به سالاد اضافه کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو کاربردی اسپرت؛ ۱۵ نمونه طراحی جدید و خاص از برندهای ایرانی
- مانتو کفتان کرمی؛ ۱۵ مدل جذاب برای خانمهایی که دنبال پوشش راحت و خاصن
- مانتو اسپرت زنانه خاص؛ یک مانتو که میتونه استایل تو رو از همیشه جذابتر کنه
- موکاپات جدید و مدرن؛ ۱۵ مدل خفن برای عاشقای قهوهی اصیل خونگی
- شومیز شلوار ست جدید؛ ۱۵ مدل شیک و ترند مخصوص دخترای خوشاستایل ایرانی
- ۱۵ عکس بینظیر از ایده سرو ماکارونی شکلی؛ برای مهمانیهای خاص
- منبع :
- zaaahra_1386