طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی
طرز تهیه کیک شربتی
کیک شربتی یا کیک باقلوا، بافت نرم و تقریبا خیس دارد که بوی هل و گلاب استفاده شده در این کیک، عطر بی نظیری به آن می دهد. درست کردن کیک شربتی با توجه به نام آن به نظر سخت می آید ولی به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد و یک پیشنهاد عالی برای یک عصر دل انگیز و دورهمی دوستانه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شربتی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم کیک شربتی | |
آرد | ۲ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
ماست | ۱ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شربت بار | ۱ لیوان |
طرز تهیه کیک شربتی
مرحله اول
برای درست کردن کیک شربتی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه شکر و روغن مایع را درون مخلوط کن می ریزیم و با دور تند همزن، هم میزنیم تا به مدت ۷ دقیقه، بافت کشداری صورت گیرد.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را قبل از استفاده از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسند. سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ را یکی یکی می شکنیم. وقتی از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم هر کدام را با فاصله ۲ دقیقه ای به مایه شکر و روغن می افزاییم.
مرحله سوم
اکنون بین کار، کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا مواد به صورت یکدست هم زده شوند. حالا ماست و پودر هل را به مواد اضافه می کنیم و در حد ترکیب شدن هم می زنیم .حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ به مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. زمانی که هیچ گلوله ای درون مایه کیک باقی نماند هم زدن را متوقف می کنیم، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
مرحله پنجم
گام بعدی قالب را برمی گردانیم تا اضافه آرد از قالب خارج شود، حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و به سطح قالب چند ضربه وارد می کنیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته شده است.
مرحله هفتم
زمانیکه کیک کامل پخته شد قسمت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شوند. اکنون کیک را از فر بیرون می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود. حالا کیک را از قالب برمی گردانیم تا پشت کیک را در فر قرار دهیم.
مرحله هشتم
گریل را روشن می کنیم تا دو سمت کیک کاملا طلایی شود. اکنون کیک را بیرون می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. حالا کیک را به برش های مربعی شکل تقسیم می کنیم و شربتی را که هم دمای محیط رساندیم روی کیک پخش می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت روی کیک را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا شربت به بافت کیک نفوذ کند و به خورد کیک برود. بهتر است دقت کنید که برای اینکه کیک خمیر نشود باید شربت با کیک به دمای محیط برسند. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مجسمه دکوری طرح زنان بومی؛ ۱۵ مدل خوشگل که حالوهوای خونه رو عوض میکنن
- دیزاین روشویی دستشویی؛ ۱۵ عکس شیک از جدیدترین ترندهای روز دنیا
- جدیدترین ۱۵ مدل انگشتر تاجی الماس؛ از طراحیهای کلاسیک تا مدرن.
- مدل مانتو برای بهار؛ ۱۵ ایده جذاب که تیپتو بهاری و تازه میکنه
- مانتو بلند خوش دوخت؛ ۱۵ طرح جدید برای شیکپوشها با سلیقه خاص
- تیپ کرمی زنانه؛ ۱۵ عکس خاص از استایلهایی که همیشه شیک و ترند میمونن
- منبع :
- esfahan_cakehome_