طرز تهیه پیتزا سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با فر یا بدون فر

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

پیتزای سیب زمینی، غذایی آسان و خوشمزه در دسته غذاهای پرطرفدار می باشد، که با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود. این غذای ساده می تواند یک وعده دلپذیر برای بچه هایی که علاقه زیادی به پیتزا دارند، به حساب آید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزای سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی۲ عدد درشت
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
کالباس مرغ (اختیاری)۲۰۰ گرم
سس پیتزا۱ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
آویشن و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پیتزای سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را تمیز می شوییم و بعد پوست آن را با چاقویی تیز جدا می کنیم. حالا روی تخته آشپزخانه به صورت خلال درشت یا مکعبی خرد می کنیم و درون کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس تا سطح روی سیب زمینی ها را آب سرد می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا نشاسته سیب زمینی خارج شود. در این فاصله کالباس مرغ را روی تخته به شکل نوارهای باریک برش می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

سیب زمینی را بعد از وقت تعیین شده درون آبکشی می ریزیم. بعد روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا آب اضافی گرفته شود. حالا تابه ای مناسب را روی حرارت زیاد می گذاریم و مقداری روغن درون تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

آنوقت که روغن داغ شد سیب زمینی را به آرامی درون تابه اضافه می کنیم و با استفاده از قاشق مناسب، تفت می دهیم تا تمام قسمتها به طور یکنواخت سرخ شوند. بعد از آن سیب زمینی را درون توری فلزی می ریزیم.

مرحله پنجم

در این گام فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه کاملا گرم شود. زمانیکه روغن سیب زمینی خارج شد، ظرف مورد نظری که برای پخت پیتزا در نظر داریم آماده می کنیم.

مرحله ششم

اکنون سیب زمینی ها را به صورت مرتب کنار هم داخل ظرف می چینیم تا تمام قسمتهای کف ظرف کاملا پوشیده شود و سیب زمینی ها را با سس پیتزا یا سس کچاپ آغشته می کنیم و در ادامه کالباس را روی آن می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پنیر پیتزا را روی کالباس قرار می دهیم. دقت کنید تا تمام قسمت ها به شکل یکدست پوشیده شوند. می توانید در صورت دلخواه فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کنید و به مواد پیتزا اضافه کنید.

مرحله هشتم

در نهایت ظرف پیتزا را در طبقه وسط فر جای می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان می دهیم تا کاملا پیتزا پخته شود. در پایان زمان مقرر، قسمت گریل را روشن می کنیم تا علاوه بر پخت کامل پنیر، روی آن هم طلایی شود. در ادامه پیتزا را از فر خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس برش می زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

  پیتزای سیب زمینی بدون فر

برای درست کردن این پیتزای دلپذیر و آسان روی گاز، ابتدا یک تابه مناسب را کمی چرب می کنیم، در ادامه مواد پیتزا را به ترتیب درون تابه می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند.

در نهایت زمانی که پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شد، پیتزای ما آماده است. برای اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شود، در صورت تمایل می توانیم پیتزا را به آرامی بر گردانیم و اجازه دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا پنیر روی پیتزا خشک و طلایی شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.