طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه املت فرانسوی
املت فرانسوی یکی از انواع صبحانه های شیک و خوشمزه کافه ای است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این املت خوشمزه به دلیل طعم و ظاهر خوبش در سر تا سر جهان فراگیر شده است. با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر املت فرانسوی تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت فرانسوی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۸ عدد |
سوسیس | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
ژامبون | ۴ ورق |
پنیر گودا ورقه ای | ۴ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
آویشن و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت فرانسوی
مرحله اول
برای تهیه املت فرانسوی ابتدا قارچ را تمیز می شوییم و در صورت نیاز لایه ای نازک از پوست آن را جدا می کنیم. و روی تخته آشپزخانه به شکل حلقه های نازک برش می دهیم و درون تابه ای روی حرارت می گذاریم تا قارچ آب بندازد.
مرحله دوم
در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و تخمه های آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. وقتی فلفل دلمه ای کمی نرم شد و آب قارچ تبخیر شد مقداری روغن به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
اکنون سوسیس ها را به برش های نیم سانتیمتری حلقه ای، قسمت می کنیم و درون تابه می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمتها به یک اندازه متعادل سرخ شوند. سپس تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه یکی یکی می شکنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم با استفاده از چنگال خوب هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند و کاملا یکدست شوند. حالا کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا طعم ها ترکیب شوند.
مرحله پنجم
گام بعدی تابه ای تفلون و بدون خط را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن در آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود. سپس تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم و تابه را به صورت دورانی کمی می چرخانیم. تا تخم مرغ به صورت یکدست در تمام نقاط تابه پخش شود.
مرحله ششم
آنوقت که تخم مرغ ها به صورت یک اندازه در تمام نقاط کف تابه پخش شد، دقت می کنیم تا پخته و حالت بگیرند. حالا ژامبون ها را روی نصف تخم مرغ ها می چینیم. سپس مواد آماده شده سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای را روی ژامبون می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله ورقه های پنیر را روی مواد قرار می دهیم و کمی پودر آویشن روی آن پخش می کنیم. در نهایت نیمه دیگر تخم مرغ را روی مواد برمی گردانیم و درب تابه را می گذاریم تا چند دقیقه با حرارت ملایم پنیر آب شود.
مرحله هشتم
در آخر، درون ظرف مورد نظر به آرامی می ریزیم و به همراه نان تست یا باگت و سبزیجات دلخواه و سس کچاپ سرو می کنیم. اگر تابه بزرگ ندارید می توانید تخم مرغ را در دو مرحله یا حتی مراحل بیشتر درست کنید. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو کژوال فری سایز؛ ۱۵ نمونه خفن برای خوشتیپهای خوشسلیقهی امروزی
- تیپ اسپرت دخترانه؛ ۱۵ مدل پرطرفدار بین دخترهای نوجوان تا خانمهای جوان
- ۱۵ مدل جدید دستبند چرم اسپرت مردانه؛ کالکشن خاص برای خوشتیپها
- شومیز نخی آبی کمرنگ؛ ۱۵ مدل زیبا برای استایلهای تابستانی و بهاری
- مانتو ژاکارد جذاب؛ ۱۵ مدل جدید با طراحی خاص مناسب مهمونی، قرار کاری و روزمره
- بنگل آویزدار طلا؛ ۱۵ عکس از مدلهای پرطرفدار 2025
- منبع :
- plato_.cafe