طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی؛ بهترین گزینه برای میان وعده و دسر مهمونی
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
کاپ کیک توت فرنگی یکی از میان وعده های خوشمزه و مجلسی می باشد که برای روزهای بلند تابستان می تواند در مفید واقع شود. این کاپ کیک را به همراه نوشیدنی گرم سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
توت فرنگی | به مقدار لازم |
آرد سفید | ۲۲۵ گرم |
شکر | ۱۴۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ½ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مغز گردو | به مقدار لازم |
پودر قند | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
مرحله اول
برای فراهم کردن کاپ کیک توت فرنگی به روش کافی شاپی، شروع کار می بایست فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه دهیم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا گرم شود. در این فاصله کره را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه ظرف حاوی کره را روی بخار کتری گذاشته تا به صورت یکدست ذوب شود. سپس کاسه ای جادار را انتخاب کرده و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم، شکر را به ظرف می افزاییم.
مرحله سوم
اکنون با استفاده از دور تند همزن برقی مواد را ترکیب کرده تا بافتش یکدست و کشدار شود. در همین حین کره ذوب را به همراه وانیل روی مواد ریخته و شیر را کم کم اضافه می کنیم. مجددا با هم زن مواد را ترکیب کرده تا با هم آمیخته شود.
مرحله چهارم
در این قسمت آرد را از الک رد کرده تا ناخالصی های آن جدا شود. حالا با بکینگ پودر ترکیب کرده و دوباره از الک رد می کنیم و قاشق قاشق روی مواد درن کاسه می افزاییم. با لیسک به صورت پیوسته آرد را زیر و رو می کنیم تا حالت خمیری شود.
مرحله پنجم
در این مرحله کاغذهای شیرینی یا قالب های مورد نظر را آماده کرده و مایه خمیری شکل را تا نیمه داخل آنها می ریزیم. توت فرنگی شسته شده را روی تخته آشپزخانه به اندازه دلخواه خرد کرده و به همراه مغز گردو درون کاسه ای می ریزیم.
مرحله ششم
گام بعدی توت فرنگی و مغز گردو را با کمی پودر قند ترکیب می کنیم. بنابراین از ترکیب توت فرنگی و مغز گردو به صورت پخش روی خمیر می چینیم. قالب را در طبقه میانی فر قرار داده و تامل می کنیم به مدت نیم ساعت پخته شود.
مرحله هفتم
بعد از زمان تعیین شده با استفاده از سیخ چوبی بافت کاپ کیک را بررسی کرده تا از پخت آن مطمئن شویم. در صورتی که مایه خمیری به سیخ نچسبیده باشد، یعنی کاپ کیک ها آماده هستند. این خوشمزه ها را با نوشیدنی گرم سرو می کنیم.