طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو

طرز تهیه خورشت به الو با لپه طرز تهیه خورش به آلو با رب انار طرز تهیه خورش به اصفهانی فوت و فن خورش به آلو طرز تهیه خورش به آلو با مرغ طرز تهیه خورش به آلو تصویری طرز تهیه خورش به با گردو خورش به آلو اصفهانی

خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به دلیل اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود. بِه خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. از مهم ترین خواص میوه بِه می توان به کمک به سلامت دستگاه گوارش ، سم زدایی کبد ، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به آلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
میوه به۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آلو بخارا۱۰ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۲ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش به آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش به آلو ابتدا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به دلخواه نگینی یا خلالی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. سپس قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری روغن درون قابلمه می ریزیم و پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و کاراملی شوند. در این فاصله گوشت خورش را روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به اندازه قورمه ای خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون گوشت خورشتی را درون آبکشی کوچک می شوییم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا به پیاز می افزاییم و تفت دادن را تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد ادامه می دهیم. مقداری زردچوبه روی گوشت پخش می کنیم تا گوشت طعم دار شود.

مرحله چهارم

گام بعدی چوب دارچین را به همراه فلفل سیاه و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت گوشت کاملا پخته شود. در حین پخت گوشت میوه به را تمیز می شوییم و از وسط ۲ قسمت می کنیم.

 

مرحله پنجم

آنوقت دونه های میوه به را از میان آن خارج می کنیم و به درشت خرد می کنیم. تابه کوچکی را روی حرارت می گذاریم و روغن را به همراه میوه به در آن اضافه می کنیم تا بافت میوه به، منسجم و سرخ شوند تا هنگام پخت له نشوند.

مرحله ششم

در این قسمت رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه کوچکی تفت می دهیم تا بوی خامی رب آزاد و خوشرنگ شود. اکنون رب گوجه را به همراه میوه به که قبلا تفت دادیم به خورش می افزاییم و اجازه می دهیم به، کمی نرم و پخته شود.

مرحله هفتم

زمان اضافه کردن آلو بخارا می باشد. بعد از ریختن آلو درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی آلو در خورش جا بیفتد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش نمک خورش را می چشیم و زعفران دم کرده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت ۵ دقیقه مانده به سرو، شکر و آب لیمو ترش را خوب مخلوط می کنیم. چاشنی آماده شده را به خورش می افزاییم و در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.