طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه خورش به آلو
خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به دلیل اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود. بِه خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. از مهم ترین خواص میوه بِه می توان به کمک به سلامت دستگاه گوارش ، سم زدایی کبد ، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به آلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
میوه به | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
آلو بخارا | ۱۰ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | ۲ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش به آلو
مرحله اول
برای تهیه خورش به آلو ابتدا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به دلخواه نگینی یا خلالی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. سپس قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه مقداری روغن درون قابلمه می ریزیم و پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و کاراملی شوند. در این فاصله گوشت خورش را روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به اندازه قورمه ای خرد می کنیم.
مرحله سوم
اکنون گوشت خورشتی را درون آبکشی کوچک می شوییم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا به پیاز می افزاییم و تفت دادن را تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد ادامه می دهیم. مقداری زردچوبه روی گوشت پخش می کنیم تا گوشت طعم دار شود.
مرحله چهارم
گام بعدی چوب دارچین را به همراه فلفل سیاه و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت گوشت کاملا پخته شود. در حین پخت گوشت میوه به را تمیز می شوییم و از وسط ۲ قسمت می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت دونه های میوه به را از میان آن خارج می کنیم و به درشت خرد می کنیم. تابه کوچکی را روی حرارت می گذاریم و روغن را به همراه میوه به در آن اضافه می کنیم تا بافت میوه به، منسجم و سرخ شوند تا هنگام پخت له نشوند.
مرحله ششم
در این قسمت رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه کوچکی تفت می دهیم تا بوی خامی رب آزاد و خوشرنگ شود. اکنون رب گوجه را به همراه میوه به که قبلا تفت دادیم به خورش می افزاییم و اجازه می دهیم به، کمی نرم و پخته شود.
مرحله هفتم
زمان اضافه کردن آلو بخارا می باشد. بعد از ریختن آلو درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی آلو در خورش جا بیفتد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش نمک خورش را می چشیم و زعفران دم کرده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت ۵ دقیقه مانده به سرو، شکر و آب لیمو ترش را خوب مخلوط می کنیم. چاشنی آماده شده را به خورش می افزاییم و در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- گوشواره فانتزی پارچهای؛ ۱۵ مدل دلبر و جدید مناسب دخترای خلاق و خاصپسند
- النگو طرحدار طلا ؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای همه سلیقههای دخترونه
- مانتوعبایی مدرن و زیبا؛ یک استایل راحت و شیک که هر روز میتونی بپوشیش.
- طرح جدید و شیک روشویی؛ ۱۵ مدل خاص برای سرویس بهداشتی مدرن و امروزی
- شلوار زنانه تابستانی؛ ۱۵ طرح شیک و امروزی که هر خانومی باید تو کمدش داشته باشه
- کت ژاکارد آبی شیک؛ ۱۵ عکس خیرهکننده از استایلهای خاص و لاکچری بهاری
- منبع :
- ashpazi_ronak_