طرز تهیه حلوا شیره انگور خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوا شیره انگور

فیلم طرز تهیه حلوا با شیره انگور طرز تهیه حلوا با شیره انگور نی نی سایت طرز تهیه حلوا با شیره انگور و زعفران طرز تهیه حلوا با شیره انگور و شکر حلوا شیره انگور مجلسی طرز تهیه حلوا سیاه با شیره انگور طرز تهیه حلوا با شیره انگور و گردو طرز تهیه حلوا با شیره انگور و شیر

یکی از حلوا های بسیار خوشمزه و سالم است. که بجای اضافه کردن شربت به آرد این بار با شیره انگور این حلوا را درست می کنند. خود حلوا خواص زیادی دارد حالا که با شیره انگور تهیه شود خواص آن چند برابر می شود زیرا شیره انگور دارای خواص از جمله ویتامین A و B ، مفید برای کم خونی و تقویت بنیه بدن است و یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور زمستان است زیرا باعث گرم شدن بدن می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا شیره انگور در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۱ لیوان
شیره انگور۱/۲ لیوان
روغن مایع۳/۴ لیوان
گلاب۳ قاشق غذاخوری
پودر هل (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا شیره انگور

مرحله اول

برای تهیه حلوا شیره انگور ابتدا آرد را در ظرفی الک می کنیم تا هوا وارد آرد شود و توده های میان آرد از بین برود. سپس تابه ای را روی حرارت می گذاریم و آرد را در آن می افزاییم. حرارت را ملایم می کنیم و شروع به تفت دادن می کنیم.

مرحله دوم

زمانیکه آرد قهوه ای کمرنگ شد و بوی خامی آزاد شد، مجددا درون ظرفی الک می کنیم تا گلوله ها باز شوند. در ادامه روغن را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به آرامی داغ شود. حالا آرد را به روغن می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله با دقت، به صورت یکدست و متداوم آرد را تفت می دهیم تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. فقط نباید بر اثر تفت دادن زیاد رنگ آرد تیره شود. اکنون شیره انگور را به همراه زعفران دم کرده درون ظرفی گود می ریزیم.

نکته

بهتر است بدانید این نوع حلوا را نباید خیلی تفت دهیم تا آرد سیاه شود، چون با اضافه کردن شیره رنگ حلوا تیره تر هم خواهد شد.

مرحله چهارم

آنگاه پودر هل و گلاب را به ترکیب شیره می افزاییم و ترکیب می کنیم تا مایه باهم مخلوط شوند. حالا مایه آماده شده را در سه مرحله به تابه آرد و روغن اضافه می کنیم و به صورت یکدست و متدوام هم می زنیم تا آرد گلوله ای نشود.

نکته

همراهان میریتو، توجه داشته باشید که شیرینی این حلوا نسبت به حلوای معمولی کمتر است و اگر حلوا را شیرین دوست دارید می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به مواد حلوا اضافه کنید.

مرحله پنجم

در نهایت به مدت ۱۰ دقیقه حلوا را هم می زنیم تا ته نگیرد و با هم یکدست شوند. در پایان وقتی حلوا نرم شد و به روغن افتاد از روی حرارت کنار می گذاریم و پس از اینکه کمی از حرارت افتاد درون ظرف مورد نظر می ریزیم و به سلیقه خود تزئین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.